Κολλητές Θεοδωρίδου-Κορομηλά;

21.10.2010
Αγαπημένη Δήμητρα, Αχ πόσο μου αρέσουν οι φιλίες της showbiz! Παιδί μου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ρούλα Κορομηλά σου λέει έγιναν κολλητές φίλες.

Αγαπημένη Δήμητρα,
Αχ πόσο μου αρέσουν οι φιλίες της showbiz! Παιδί μου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ρούλα Κορομηλά σου λέει έγιναν κολλητές φίλες. Μετά το τέλος του Big Brother Live τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν σε γνωστό bar-restaurant που άκουσον άκουσον ανήκει στη Ρούλα Κορομηλά , αφού αποφάσισε το κορίτσι να ασχοληθεί μαζί με τον αδερφό της, Θανάση με αυτά τα επιχειρηματικά πλάνα, όπως διαβάζω στο περιοδικό OK.

Οι δύο φιλεναδίτσες πάντα είχαν καλή σχέση όμως τώρα τελευταία μιλούν συνέχεια στο τηλέφωνο και βρίσκονται όποτε μπορούν και τους το επιτρέπει το προγραμματάκι τους.
Ακόμη και στα παρασκήνια της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και εκεί ξέκλεψαν λίγο χρόνο να τα πουν τα νεάκια τους πριν τις ξεζουμίσει στις ερωτήσεις ο Κωστόπουλος, αφού και οι δύο ήταν καλεσμένες του.


Και τώρα θα μου πεις τι κύκλους κάνουν πια αυτές οι φιλίες στη show biz άλλο πράγμα!
Κάποτε η Ελένη Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη δεν μιλιόντουσαν και ήταν ανταγωνίστριες αλλά τώρα τα έχουν βρει μια χαρά. Κάποτε η Ελένη Μενεγάκη έπινε νερό στο όνομα της κολλητής-κουμπάρας Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία είναι κολλητή τώρα με τη Ρούλα Κορομήλα που παρουσίαζε και αυτή τον πρωινό καφέ επί σειρά ετών όπως η Ελενίτσα! Πες μου να δεν είναι μύλος αυτές οι φιλίες τότε ποιες είναι;

Ελένη Αναστασάκη