Πατέρας για μια ακόμη φορά ο Πλούταρχος!

21.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο αγαπημένος μου Γιάννης Πλούταρχος έγινε πατέρας σήμερα για πέμπτη φορά! Μα καλά τέλοσπαντων αυτή η γυναίκα του δεν κάνει άλλη δουλειά; Ναι το ξέρω η ζήλια μου θα με φάει, αλλά τι να πω?.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ο αγαπημένος μου Γιάννης Πλούταρχος έγινε πατέρας σήμερα για πέμπτη φορά! Μα καλά τέλοσπαντων αυτή η γυναίκα του δεν κάνει άλλη δουλειά; Ναι το ξέρω η ζήλια μου θα με φάει, αλλά τι να πω... Το χαρμόσυνο είναι ότι ο Πλούταρχος έγινε πατέρας για μια ακόμη φορά γεγονός που σου λέει τον έχει κάνει και πετάει στα σύννεφα, που δε σου το κρύβω με χαροποιεί και εμένα πολύ.

Σήμερα όχι μόνο η γυναίκα του Μαρία, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 370 γραμμαρίων (στις 09:10 το πρωί) με καισαρική τομή αλλά είναι και η πρεμιέρα του στο νυχτερινό μαγαζί επί της οδού Πειραιώς! Αχ διπλή που λες η χαρά για τον Πλούταρχο σήμερα που πραγματικά αν σε βγάλει ο δρόμος πήγαινε να τον δεις αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει ρεσιτάλ... Μη σου πω ότι σήμερα δε θα τραγουδήσει για τους χωρισμένους αυτής της πόλης, αλλά για τους νέους μπαμπάδες! Άρα είναι ότι πρέπει Δημητρούλα μου!


Μα τι άντρας είναι αυτός βρε παιδάκι μου! Σου λέει ο Πλούταρχος δεν έλειψε από το πλευρό της αγαπημένης του ούτε λεπτό και φυσικά ήταν μέσα στη συγκίνηση. Εμ αν δεν είναι και ο Πλούταρχος- ο τραγουδιστής του πόνου- μέσα στη συγκίνηση τότε ποιος θα είναι;


Στο μαιευτήριο που λες έγινε χαμός σήμερα από συγγενείς που έτρεξαν να δουν το νέο μέλος της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή... Τώρα πια ο 10χρονος Γιώργος δεν είναι το μόνο αγοράκι της οικογένειας, ενώ η 12χρονη Κατερίνα, η 4χρονη Ελεονώρα και η 2χρονη Παναγιώτα απέκτησαν ένα ακόμα αδερφάκι-αγγελάκι...Φαντάζεσαι τι όνειρο να τραγουδάει ο Πλούταρχος το "Αχ άγγελε μου, σώσε με να σωθούμε" και να το εννοεί; Αχ να τους ζήσει!

Ελένη Αναστασάκη