Κρυφό ειδύλλιο Τάμτα-Ματιάμπα;

21.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο και δεν παίρνουμε είδηση; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η Τάμτα και ο Ησαΐας Ματιάμπα κρατούσαν κρυφή την παράλληλη σχέση τους αφού και οι δυο διατηρούσαν άλλους δεσμούς. Η μεν Τάμτα με το Γρηγόρη Πετράκο και εκείνος με μια γοητευτική ξανθιά από τη Γλυφάδα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο και δεν παίρνουμε είδηση; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η Τάμτα και ο Ησαΐας Ματιάμπα κρατούσαν κρυφή την παράλληλη σχέση τους αφού και οι δυο διατηρούσαν άλλους δεσμούς. Η μεν Τάμτα με το Γρηγόρη Πετράκο και εκείνος με μια γοητευτική ξανθιά από τη Γλυφάδα.


Θα μου πεις και για πόσο καιρό τα είχαν στα κρυφά τα παιδιά; Από ότι φαίνεται από το ρεπορτάζ του star αυτό το ειδύλλιο μετράει περίπου ένα χρόνο , πράγμα που και οι δύο κρατούσαν κρυφό για να μπορούν τα παιδιά να χωρίσουν με την ησυχία τους για να χαρούν τον έρωτα τους...


Φαντάζεσαι πόσο δύσκολο είναι να κρατάς ένα τέτοιο δεσμό ένα χρόνο κρυφό; Δηλαδή τα παιδιά ούτε στο περίπτερο δεν πρέπει να πήγαινναν μήπως τους πάρει κανα αδιάκριτκο ματάκι. Και πώς έγινε το σκηνικό; Μα φυσικά πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω πράγμα που σημαίνει ότι δε μπορούσαν να κρυφτούν άλλο.

Τα σημάδια βέβαια κατά τη διάρκεια αυτού του -γεμάτου πάθους- χρόνου για τους δυο τραγουδιστές ήταν αρκετά και "έβγαζαν μάτι" , όσο και αν τα επίσημα ταίρια τους δεν ήθελαν να τα βλέπουν!


H Τάμτα -μετά το χωρισμό της με το Γρηγόρη Πετράκο- μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή λόγω της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής και δήλωσε στις κάμερες πως ότι είναι καλά. Ναι, είμαι καλά και σ’ αγαπώ που θα της έλεγε τραγουδιστά και ο Ματιάμπα!΄Άσε με καλή μου μετά από τόσα χρόνια δεσμού χωρίζιες και είσαι καλά; Αδύνατον, έτσι απλά!


Υ.Γ. Τάμτα και Ματιάμπα φέτος θα συνεργαστούν και επαγγελματικά αφού θα έιναι συμπρωταγωνιστές στο μιούζικαλ "Rent". Τυχαίο; Δε νομίζω...

Ελένη Αναστασάκη