Ψυχίατροι κατά Τομ Κρουζ!

29.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν συνεχίσει την ίδια τακτική ο Τομ Κρουζ, στο τέλος οι μόνοι που θα του μιλάνε θα είναι η αγαπημένη του Κέιτι Χολμς και οι γονείς της Πενέλοπε Κρουζ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν συνεχίσει την ίδια τακτική ο Τομ Κρουζ, στο τέλος οι μόνοι που θα του μιλάνε θα είναι η αγαπημένη του Κέιτι Χολμς και οι γονείς της Πενέλοπε Κρουζ. Όπου εμφανίζεται ο Τομ κάνει και μία δήλωση εναντίον κάποιου, προκαλώντας αντιδράσεις. Αυτή τη φορά κατά Κρουζ στρέφεται η Ένωση Αμερικανών Ψυχιάτρων, οι οποίοι δέχθηκαν τα πυρά του ηθοποιού σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Τομ, λοιπόν, σε εκπομπή του NBC σε μία έντονη συζήτηση που είχε με τον παρουσιαστή χαρακτήρισε την Ψυχιατρική ως «ψευδοεπιστήμη». Τώρα θα μου πεις, «τι πρεμούρα τον έχει πιάσει με την Ψυχιατρική και σε κάθε συνέντευξή του αναφέρεται σε αυτήν;». Λοιπόν, ο Κρουζ είναι Σαϊεντολόγος και τελευταία έχει βαλθεί να πείσει όλους πως μέσω της Σαϊεντολογίας μπορείς να λύσεις όλα σου τα προβλήματα (ακόμη και ψυχολογικής φύσεως), να φθάσεις στην κορυφή της επιτυχίας, αλλά και να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα (βλέπε Κέιτι Χολμς).

Η Ένωση των Ψυχιάτρων αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού και χαρακτήρισε «ανευθυνότητα» από πλευράς του να χρησιμοποιήσει ένα τόσο λεπτό θέμα, όπως η ψυχική ασθένεια, για την προώθηση της ταινίας του, αλλά και των θρησκευτικών του πιστεύω. Ο Τομ στη συγκεκριμένη εκπομπή καταφέρθηκε ξανά εναντίον της Μπορυκ Σιλντς, η οποία στο παρελθόν έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια για να ξεπεράσει την κατάθλιψη στην οποία είχε πέσει μετά τη γέννηση της κόρης της. Η συνάδελφός του, αυτή τη φορά δεν απάντησε στον Τομ. Το είχε κάνει την πρώτη φορά, δίνοντάς του μία έξυπνη απάντηση, όπως «Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά κάποιον που πιστεύει στους...εξωγήινους»!!!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]