Χωρίς κόσμο οι συναυλίες του Fame 3!

29.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που τελείωσε το Fame Story 3 και ο κόσμος έχει κιόλας ξεχάσει τους περισσότερους παίκτες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που τελείωσε το Fame Story 3 και ο κόσμος έχει κιόλας ξεχάσει τους περισσότερους παίκτες. Για να είμαι πιο δίκαια, θυμούνται τον Περικλή, τη Νάνσυ και αυτόν τον - πως - τον λένε που γούσταρε τη Νάνσυ; Α, το Λιανό. Τους υπόλοιπους τους θυμούνται, αφού καθίσουν να σκεφτούν για κάνα πεντάλεπτο. Και μη νομίζεις πως όλα αυτά τα λέω από την πολλή κακία μου και τη μαύρη χολή που ενίοτε στάζω. Η μπάντα του Fame 3 δεν έχει καμία σχέση με την μπάντα του Fame 2. Κι αν στην τελευταία πέρυσι στις συναυλίες γινόταν «λαϊκό» προσκύνημα από άτομα κάθε ηλικίας, φέτος στην πρώτη στις συναυλίες δεν....πατάει ψυχή!

Για παράδειγμα, τα παιδιά του fame έδωσαν συναυλία στο θέατρο Βράχων και ο χώρος ήταν σχεδόν άδειος. Περισσότεροι ήσαν αυτοί μαζί με τους τεχνικούς, παρά οι θεατές. Πάντως, δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Όσοι βρέθηκαν εκεί, κυρίως μικρά παιδιά που το έσκασαν από την παιδική χαρά, έφτιαξαν φανατισμένη κερκίδα και κάθε φορά που έβγαινε κι ένας πρώην παίκτης, άρχιζαν τα ουρλιαχτά. Στους περισσότερους, δε λέγανε ονόματα, διότι δεν τα θυμόντουσαν. Αλλά τι σημασία έχει;

Πάντως, βρε παιδί μου σα να μην πέρασε μία μέρα πάνω από τα παιδιά από τότε που βγήκαν από το παιγνίδι. Ο Περικλής συνεχίζει να μιλάει μόνο για γυναίκες (άσχετο: βρε Ναταλάκι πάρτον ένα τηλέφωνο. Γιατί χάθηκες έτσι βρε ψυχή;), η Νάνσυ ακόμη τραγουδάει, ο Λιανός ακόμη περιμένει τη Νάνσυ, η Χρυσάνθη συνεχίζει να τρώει και ο Ανδρέας ακόμη δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι τα γυαλιά ηλίου (όπως λέει και το όνομά τους) τα φοράμε μόνο τη μέρα και όταν έχει ήλιο! Αυτά. Α, για όσους ενδιαφερόμενους τα παιδιά θα κάνουν κι άλλες συναυλίες ανά την Ελλάδα.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]