Θεοδωρίδου - Πάριος μαζί το χειμώνα!

30.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από δύο χρόνια δοκιμές στον έντεχνο χώρο, η Νατάσσα Θεοδωρίδου αποφάσισε να γυρίσει στα παλιά της λημέρια (το λαϊκό)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από δύο χρόνια δοκιμές στον έντεχνο χώρο, η Νατάσσα Θεοδωρίδου αποφάσισε να γυρίσει στα παλιά της λημέρια (το λαϊκό) και να αφήσει τα «πειράματα» για άλλες συναδέλφους της. Νομίζω, πως έθεσα πολύ κομψά το θέμα, διότι δεν μου πάει η καρδιά να πω, πως η Θεοδωρίδου αφού είδε και απόειδε στο έντεχνο, που δεν της βγήκε, είπε να ξαναγυρίσει στο λαϊκό, πριν να είναι αργά. Κι όταν λέω «αργά», εννοώ τη στιγμή που ο κόσμος θα έχει σιχαθεί να ακούει το «Φεγγάρι μου», «Έντεκα παρά» κι άλλες λαϊκές επιτυχίες της αοιδούς. Γιατί, τα έντεχνα τραγούδια που έβγαλε τελευταία, ζήτημα να τα ξέρει ο Ανδρέας Φουστάνος!

Το come back της Νατάσσας είναι ηχηρό και συνοδεύεται με μία μεγάλη συνεργασία, τον Γιάννη Πάριο. Οι δύο τους συμφώνησαν σε όλα και το χειμώνα θα εμφανισθούν στην «Ιερά Οδό». Ξέρω, ξέρω. Αναρωτιέσαι αν στο εν λόγω κέντρο θα έχουμε χαμηλές πτήσεις γαρύφαλλου; Λοιπόν, θα έχουμε όχι μόνο χαμηλές πτήσεις, αλλά ολόκληρους βομβαρδισμούς ακόμη και την ώρα που θα εμφανίζεται η Θεοδωρίδου. Όταν γυρίζεις στον τόπο του εγκλήματος, το κάνεις με το σωστό τρόπο.

Τι άλλο; Α, η Νατάσσα δηλώνει ενθουσιασμένη που θα επιστρέψει στο λαϊκό, ενώ αρχίζει κι αποζητά τα γαρύφαλλα. Επειδή, όμως, έχει δύο χρόνια να «φάει» το εν λόγω λουλουδικό, βάζει δικούς της ανθρώπους να της πετάνε για να ξαναθυμηθεί τα κόλπα!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]