Ο Μάκης ξύρισε το μούσι!

28.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια ήταν η μεγάλη ατάκα στις «Θαλασσιές Χάντρες»; «Αυτή, και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»! Ε, το αυτό συνέβη και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια ήταν η μεγάλη ατάκα στις «Θαλασσιές Χάντρες»; «Αυτή, και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»! Ε, το αυτό συνέβη και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον οποίο η Κιμ ωσάν άλλη Ζωή Λάσκαρη, έβαλε να ξυρίσει μέχρι και το μούσι! Το σήμα κατατεθέν του «Ταρζάν» της ελληνικής τηλεόρασης δεν υπάρχει πια και για να είμαστε δίκαιοι, δεν ξέρουμε αν γι αυτό φταίει αποκλειστικά η μέλλουσα κυρία Τριανταφυλλόπουλου.

Αν και η ξούρα έπεσε στα γενικότερα πλαίσια του νέου έρωτα που ζει ο γνωστός δημοσιογράφος. Την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο λουκ ο Μάκης την έκανε στο πάρτι που διοργάνωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και στο οποίο πήγε μαζί με την Κιμ. Οι κάμερες με το που έσκασε μύτη το ζευγάρι, το πήρε από πίσω και δεν τους άφησαν λεπτό μόνους τους. Ο Μάκης, απ’ ότι έκοψε το έμπειρο μάτι μου, ήταν λίγο έξω από τα νερά του, μάλλον λόγω μουσιού, ενώ συνέχεια έπιανε το χέρι της καλής του.

Η Κιμ, πάλι, μια χαρά έχει πάρει τον αέρα. Εκεί, που ήταν πάντα ένα βήμα πίσω από το Μάκη και συνέχεια έπιανε το χέρι του, φοβισμένη από τα φλας, τώρα άνετη κι ωραία αντιμετώπιζε τις κάμερες, σκορπίζοντας αριστερά και δεξιά χαμόγελα ευτυχίας.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]