Ένα δις ζητά η Διγενή από την Τατιάνα!

28.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη φαεινή ιδέα να...αποκαλύψει τις σχέσεις της Σεμίνας Διγενή με τον πατέρα της (που σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υφίστανται) είχε η Τατιάνα Στεφανίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη φαεινή ιδέα να...αποκαλύψει τις σχέσεις της Σεμίνας Διγενή με τον πατέρα της (που σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υφίστανται) είχε η Τατιάνα Στεφανίδου και όπως φαίνεται θα την πληρώσει ακριβά η ίδια, αλλά και ο ΑΝΤ1. Κι όταν λέμε ακριβά, εννοούμε πολύ ακριβά. Τρία εκατομμύρια ευρώ (ένα δισεκατομμύριο σε δραχμές) ζητεί η Σεμίνα από την παρουσιάστρια και το κανάλι, επειδή το ρεπορτάζ ήταν αναληθές και πρόσβαλε την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, τα λεφτά που θα πάρει η Διγενή σκοπεύει να τα αξιοποιήσει σωστά.

No, δεν θα αγοράσει τον Φίγκο και θα τον κάνει δώρο στον Παναθηναϊκό (που είναι η ομάδα της), αλλά θα φτιάξει ένα γηροκομείο και μάλιστα θα του δώσει το όνομα της Στεφανίδου. Βλέπω την πινακίδα «Οίκος ευγηρίας Τατιάνα Στεφανίδου» σε μία μαρμάρινη πλάκα, να με το συμπάθιο και κατουριέμαι από τα γέλια. Πολύ έξυπνη η κίνηση από πλευράς Σεμίνας, ενώ το γηροκομείο είναι εμπνευσμένο από το θέμα του ρεπορτάζ και τον άρρωστο ηλικιωμένο πατέρα της, που υποτίθεται πως έχει εγκαταλείψει.

Η ίδια η Στεφανίδου δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος, όμως, η εκπομπή εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει πως το ρεπορτάζ δεν είχε σκοπό να πλήξει την εικόνα της Σεμίνας Διγενή ή να την κατηγορήσει για κάτι. Ο πατέρας της απευθύνθηκε σε αυτούς, τους αποκάλυψε το πρόβλημα και αυτοί ως εκπομπή το κάλυψαν. Αναφέρουν, δε, πως φιλοξένησαν και την αντίθετη πλευρά, αυτή που υποστηρίζει την Σεμίνα, όπως μία θεία της, που μίλησαν στο ρεπορτάζ με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια και πως φροντίζει τον πατέρα της, στον οποίο έχει παραχωρήσει μονοκατοικία στην Πεντέλη.

Ωραία και σωστά όλα αυτά, αλλά δεν θα ήταν πιο τίμιο να είχαν την άποψη της ίδιας της Διγενή; Ή μήπως το υπεραστικό στην Αμερική (όπου βρίσκεται η Σεμίνα) κοστίζει και προσπάθησαν να το αποφύγουν; Γιατί, αν συμβαίνει αυτό, τότε ίσχυσε ο νόμος του Μέρφι και αντί για 30 ευρώ που θα πλήρωναν για το τηλέφωνο θα πληρώσουν τώρα...τρία εκατομμύρια ευρώ!!!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]