Σκληρό reality στο Dream Show!

27.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα σκληρό reality είχαμε την ατυχία ή δυστυχία να παρακολουθήσουμε στο Live του Dream Show δια χειρός Ανδρέα Μικρούτσικου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα σκληρό reality είχαμε την ατυχία ή δυστυχία να παρακολουθήσουμε στο Live του Dream Show δια χειρός Ανδρέα Μικρούτσικου. Από την Πέμπτη που «έσκασε» το θέμα με τον παίκτη Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος αποκάλυψε την οικογενειακή τραγωδία που ζει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η παραγωγή του παιγνιδιού μας ανήγγειλε ότι στο Live θα βρεθεί και ο πατέρας του Ανδρέα, Παύλος για να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς πως το θέμα...μύριζε reality. Είναι βλέπεις και η τηλεθέαση που γι αυτήν γίνονται όλα.

Τα πάντα ήταν έτοιμα και ο Μικρούτσικος με το ένα μάτι να λοξοκοιτάζει το μηχανάκι της AGB, υποδέχτηκε τον πατέρα του παίκτη. Το reality μόλις ξεκίνησε, μαζί του και το ξεμπρόστιασμα μίας οικογένειας που μόλις είχε διώξει τη δημοσιότητα από πάνω της που εδώ και δεκαπέντε χρόνια την ταλαιπωρεί. Αν κι εδώ, υπάρχουν κάποιοι (ανάμεσά τους και πολλοί παίκτες του παιγνιδιού) που πιστεύουν ότι υπεύθυνος για την όλη κατάσταση και έκταση που πήρε το θέμα υπεύθυνος είναι ο Ανδρέας, ο Γεωργίου και ουχί ο Μικρούτσικος.

Μπορεί και να συμβαίνει αυτό. Μέσω του προβλήματός του να θέλησε να συγκινήσει τον κόσμο, παίρνοντας περισσότερες ψήφους. Ο, τι και να συμβαίνει, σημασία έχει πως ένας θεατράνθρωπος, όπως ο Αρζόγλου, που υποτίθεται πως είναι εκεί για να κρίνει τους φερέλπιδες συναδέλφους του, βρέθηκε να παρακολουθεί σαν χαμένος τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά του, που ουδεμία είχαν σχέση με το θέατρο το κανονικό, αλλά με το θέατρο του παράλογου! Ακόμη, κι όταν ο πατέρας του Ανδρέα πήγε να χαιρετίσει από κοντά την επιτροπή, ο Αρζόγλου αμήχανα του έδωσε το χέρι, ενώ μέσα του θα σκεφτόταν «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα»; Την ίδια ώρα ο Ηλίας Ψινάκης είχε αποχωρήσει θριαμβευτικά από τη θέση του, αλλά δεν ξέρουμε αν η αποχώρησή του ήταν ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πατέρα - φορέα του AIDS ή για το σκληρό reality που παιζόταν μπροστά του. Από τη θέση της αποχώρησε και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία δεν μπορούσε να είναι στον ίδιο χώρο με τον αμετανόητο πατέρα. Και κάπου εκεί, παρεμβαίνει ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ναι, καλά διάβασες. Ο άνθρωπος που ντρεπόταν ακόμη και να πει τη λέξη «reality» μιλούσε από την άλλη άκρη του τηλεφώνου και απαντούσε στις κατηγορίες του Μικρούτσικου πως ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού του κάνει πόλεμο και πως δεν του επέτρεψε να βγάλει το θέμα νωρίτερα και να το χειριστεί διαφορετικά. Και αφού πήρε που πήρε τηλέφωνο είπε να κάνει το σχόλιο του προς τη Βάνα και τη στάση της όταν ήρθε ο πατέρας του παίκτη. «Η Βάνα» είπε «δεν έπρεπε να φύγει και η αντίδρασή της δεν είναι δικαιολογημένη». Μάλιστα, την αντίδραση της επιτροπής τη σχολίασαν αρκετοί αρνητικά. Να τους συμπαθάτε κιόλας ρε παιδιά που μόλις είδαν τον πατέρα, δεν έτρεξαν κατά πάνω του να τον φιλήσουν και να τον αποθεώσουν για τα όσα ηθελημένα ή άθελά του υπέφερε η οικογένειά του!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]