Χώρισε η Ελ Μακ Φέρσον!

27.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η απορία μας γιατί η Ελ ΜακΦέρσον δε συνόδεψε τον σύζυγό της, Αρπάντ Μπουσόν στη βάφτιση του εγγονού του Κων/νου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η απορία μας γιατί η Ελ ΜακΦέρσον δε συνόδεψε τον σύζυγό της, Αρπάντ Μπουσόν στη βάφτιση του εγγονού του Κων/νου την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, μας λύθηκε κιόλας. Αν και όχι με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Το ζευγάρι μετά από εννέα χρόνια γάμου αποφάσισε να χωρίσει και όπως όλα δείχνουν η απόφασή τους είναι οριστική. Την είδηση ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού και «έπιασε» πολλούς στον ύπνο, αφού δεν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι ο γάμος τους αντιμετώπιζε προβλήματα.

Άσε, που κάμποσοι έμειναν με το στόμα ανοικτό στο άκουσμα του νέου, διότι ΜακΦέρσον και Μπουσόν αποτελούσαν πρότυπο ζευγαριού και παράδειγμα προς μίμηση για πολλά ζευγάρια της show biz, που με το παραμικρό χωρίζουν. Τώρα μετά από αυτό τι να πεις: δύσκολο πράγμα ο γάμος διασήμων! Δυστυχώς, ο χωρισμός τους δεν κρύβει κάποια ίντριγκα και "καυτό" κουτσομπολιό. Απλά, επιθυμία και των δύο είναι να ζήσουν χωριστά και να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον τους.

Ωραίο πράγμα ο πολιτισμένος χωρισμός!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]