Τι συμβαίνει με Καρβέλα - Πάνια;

24.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα ερωτικά του Νίκου Καρβέλα και οι σχέσεις του με πρώην, νυν και μέλλουσες γυναίκες αποτελούσαν πάντα ένα γρίφο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα ερωτικά του Νίκου Καρβέλα και οι σχέσεις του με πρώην, νυν και μέλλουσες γυναίκες αποτελούσαν πάντα ένα γρίφο, που μετά τις πολλές σπαζοκεφαλιές, αποφάσισα να μην ασχοληθώ ξανά και να προσπερνώ το οτιδήποτε ερωτικό του συνθέτη με ένα απλό: «Α, κλασικά Καρβέλας». Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και πάλι να προβληματίζομαι για τα ερωτικά (εδώ, πάει ατάκα: τα θέλει ο πισινός σου) καθώς στις πρώην και στη νυν, ήρθε να προστεθεί μία αγνώστου προς το παρόν χρόνου (παρελθόν, παρόν ή μέλλον).

Το θέμα είναι πως η «νέα» δεν είναι μία οποιαδήποτε, αλλά κοτζάμ Αννίτα Πάνια και η πρόσφατη αποκάλυψη της Τατιάνας πως Καρβέλας - Πάνια είναι ζευγάρι, ίσως να μην είναι και τόσο αστείο, αλλά να κρύβει και μία δόση σοβαρού. Τελευταία, όλο και φουντώνουν οι φήμες για μία παραπάνω από φιλική κι επαγγελματική σχέση των δύο, ενώ κυκλοφόρησαν και παπαράτσι φωτογραφίες από βόλτα τους. Να μου πεις, τη στιγμή που δεν υπήρχε φιλάκι ή έστω μπαλαμουτάκι, οι φωτογραφίες δεν είναι...αποδεικτικό στοιχείο. Συμφωνώ, αλλά σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το γεγονός πως ο Καρβέλας παρακολουθεί τις τελευταίες εκπομπές τις Αννίτας, «Αϋπνίες» πίσω στα παρασκήνια.

Για αυτό, βέβαια, έχουν τη δικαιολογία πως ο Νίκος πηγαίνει στη εκπομπή για να εμπνευστεί για τραγούδια, τους στίχους των οποίων γράφει η Πάνια. Κι έρχομαι εδώ η αφελής να απορήσω: δηλαδή, όσοι συνθέτες μελοποιούν τραγούδια της Εύης Δρούτσα και της Ναταλίας Γερμανού, ξεροστάλιαζαν στα live του Fame Story; Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά κουτσομπόληδες γείτονες του Καρβέλα λένε πως βλέπουν την Αννίτα συνέχεια σπίτι του. Μάλλον για δουλειές πηγαίνει εκεί. Πάντως, κι αυτό είναι που φουντώνει περισσότερο τις φήμες, ο Καρβέλας έχει αρκετό καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση με τη νυν αγαπημένη του Ζέτα Δούκα, ενώ πριν λίγες μέρες σε νυχτερινή έξοδο συνοδευόταν από την πρώην αγαπημένη του, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Αλλά αυτό δε λέει και τίποτε, είναι το: «Α, κλασικά Καρβέλας»!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]