Τομ Κρουζ: δείπνο με πρώην και νυν!

23.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάντεψε με τι θα ασχοληθούμε σήμερα. Με τον Τομ Κρουζ και την αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Χολμς. Δε λέω, καιρό είχα να μιλήσω (λέμε τώρα) για το ζεύγος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάντεψε με τι θα ασχοληθούμε σήμερα. Με τον Τομ Κρουζ και την αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Χολμς. Δε λέω, καιρό είχα να μιλήσω (λέμε τώρα) για το ζεύγος. Αφού αρχίζω να πείθω τον εαυτό μου, κάθε φορά που γράφω γι αυτούς, πως...ένας Κρουζ την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! Και μπαίνω τώρα στην είδηση. Το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ευρώπη, στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας του Τομ. Για το λόγο αυτό βρέθηκαν και στην Ισπανία.

Στη Μαδρίτη, το ζευγάρι μετά την πρεμιέρα της ταινίας είχε συνάντηση με την πρώην αγαπημένη του Κρουζ, την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία αυτό τον καιρό είναι στην πατρίδα της. Η Πενέλοπε συνάντησε το ζευγάρι στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μετά όλοι μαζί πήγαν για φαγητό. Στην παρέα τους (κι εδώ είναι το μεγαλείο...της ανωτερότητας) προστέθηκαν οι γονείς της Κρουζ (ναι, αυτοί που κάποτε δεν ήθελαν ούτε ζωγραφιστό να βλέπουν τον Τομ), αλλά και η μικρότερη αδελφή της Πενέλοπε.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως η παρέα διασκέδασε πολύ εκείνο το βράδυ, ενώ πρώην και νυν Τομ Κρουζ ήσαν ιδιαίτερα φιλικές και διαχυτικές μεταξύ τους. Για του λόγου το αληθές και πόσο εντυπωσίασε η Χολμς τη φαμίλια των Κρουθ, σε παραπέμπω στη δήλωση του πατέρα της Πενέλοπε: «Η Κέιτι είναι πραγματικά πολύ γλυκιά κοπέλα». Σνιφ, σνιφ. Αλήθεια, στη Νικόλ Κίντμαν θα γνωρίσει τη νέα του αγαπημένη;




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]