"Go Helena, Go Greece"!

20.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Go Helena, go Greece» άντε go για τη νίκη που για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής στην Γιουροβίζιον είμαστε τόσο μα τόσο κοντά. Στο Κίεβο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Go Helena, go Greece» άντε go για τη νίκη που για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής στην Γιουροβίζιον είμαστε τόσο μα τόσο κοντά. Στο Κίεβο εξακολουθούν να θεωρούν την Παπαρίζου ως το ακλόνητο φαβορί του θεσμού και οι ξένοι ανταποκριτές ασχολούνται μαζί της περισσότερο από κάθε άλλο συμμετέχοντα. Μία και σήμερα έμεινε για τον τελικό της Γιουροβίζιον και η ελληνική συμμετοχή είναι πανέτοιμη. Την Παρασκευή θα γίνει η τελευταία πρόβα και η Έλενα θα αποκαλύψει το ρούχο που θα βάλει στον τελικό. Για να φύγει η απορία των περισσότερων και να μετρήσουν κάποιοι άλλοι πόσους πόντους μάκρος έχει το φόρεμα του Cavalli που σχεδίασε αποκλειστικά για την Έλενα.

Δε σου το πα; Η Παπαρίζου θα φοράει στον τελικό ένα σούπερ κοντό κοραλλί φόρεμα, οπότε καταλαβαίνεις για ποιο λόγο πλέον αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η φιγούρα με τη λύρα. Εκείνη, που η αοιδός τραβάει την τιράντα του χορευτή, σχηματίζονται τρεις χορδές κι άλλοι δύο χορευτές τη σηκώνουν στον αέρα, όπου η Έλενα με ένα δοξάρι υποτίθεται πως παίζει το όργανο, δηλαδή τη λύρα. Κατά τα άλλα, οι μέρες στο Κίεβο κυλούν με πρόβες και πάρτι, Πολλά πάρτι. Λίγες μέρες παραπάνω να έμεναν και η Παπαρίζου θα επέστρεφε στην Ελλάδα ίσως με τη νίκη, αλλά σίγουρα...party animal!

Την Πέμπτη διοργάνωσε πάρτι η ελληνική συμμετοχή παρέα με την Κύπρο και την Μάλτα. Το βράδυ εκείνο η Παπαρίζου «έκλεψε» και πάλι την παράσταση με το λευκό κοντό Cavalli φόρεμα (α ρε Cavalli, καβάλι πας στην Γιουροβίζιον!), αλλά και με το τραγούδι «I’ ll die for you" που αφιέρωσε στον αγαπημένο της Τονι Μαυρίδη. Πόσο συγκινούμαι με τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης, τα μπήγω αμέσως τα κλάματα. Στο πάρτι έδωσε το «παρών» και η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Ρουσλάνα, η οποία εμφανίσθηκε παρέα...με τα φαντάσματα. Γι αυτό και την ώρα που πήγε δεν ήταν εκεί η Έλενα, η οποία αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Στο Κίεβο πήγαν και ο Χρήστος Δάντης με τη Ναταλία Γερμανού, οι οποίοι διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες που τους θέλουν τσακωμένους με την Παπαρίζου. Κουτσομπολιό: την Γερμανού στο Κίεβο συνοδεύει ο Αλέξανδρος Παρθένης. Γκούχου, γκούχου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]