Βανδή - Ντέμης: Τσακωμός για τη βάφτιση!

20.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η επικείμενη βάφτιση της κόρης τους Μελίνας φαίνεται πως έφερε προβλήματα στους Ντέμη Νικολαϊδη και Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι τσακώθηκαν άσχημα...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η επικείμενη βάφτιση της κόρης τους Μελίνας φαίνεται πως έφερε προβλήματα στους Ντέμη Νικολαϊδη και Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι τσακώθηκαν άσχημα για σημαντικές λεπτομέρειες αυτής. Η Δέσποινα, που έχει μία...επιρρέπεια στις φωτογραφήσεις επιθυμούσε στη βάφτιση να δώσουν το «παρών» και φωτογράφοι για να απαθανατίσουν το μυστήριο. Ο Ντέμης, όμως, που είναι το ακριβώς αντίθετο από τη σύζυγό του, ούτε που θέλει να ακούει πως στα βαφτίσια θα έχει μπάστακες τους φωτογράφους και θα απαθανατίζουν την κάθε κίνησή του.

Και οι δύο επέμεναν στη θέση τους, με αποτέλεσμα η διαφωνία να εξελιχθεί σε τρικούβερτο καβγά. Πριν με πεις...τρομολάγνα, σου λέω πως ο καβγάς δεν αποδείχθηκε σοβαρός, αφού τελικά η αοιδός έκανε και πάλι πίσω, ικανοποιώντας την επιθυμία του συζύγου να γίνει το μυστήριο «κεκλεισμένων των θυρών». Γράφω «και πάλι», διότι και στον γάμο τους αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα και τότε είχε επικρατήσει η γνώμη του Νικολαϊδη. Όμως, αυτή τη φορά, η Δέσποινα θα δώσει κάποιες φωτογραφίες στη δημοσιότητα, διότι δεν μπορεί να αφήσει παραπονεμένους τους φαν της για δεύτερη φορά. Σε αυτό δεν έχει πρόβλημα ο άνδρας του σπιτιού, μόνο που η επιλογή που θα δοθούν οι φωτογραφίες, θα γίνει από κοινού.

Αυτό είναι που λένε «άμα μιλάει ο άνδρας του σπιτιού, σούζα η γυναίκα». Η βάφτιση της Μελίνας θα γίνει στην Ελούντα (να που πέρασε κάπου και η γνώμη της μάνας, αφού πρόκειται για αγαπημένο προορισμό της αοιδούς) στις 17 Ιουνίου, μέρα που έχουν επέτειο οι γονείς της. Κλαψ, κλαψ πολύ συγκινήθηκα με το τελευταίο. Νονός θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, ενώ οι προσκεκλημένοι θα είναι λίγοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]