Ξεβρακωθείτε γιατί χανόμαστε!

28.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την έναρξη του Fame Story για να δούμε λίγα γυμνά κορμιά (όχι ότι το έχουμε ανάγκη, αλλά είχε γίνει μεγάλος ντόρος) και τελικά αποδείχθηκε...μάπα το καρπούζι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την έναρξη του Fame Story για να δούμε λίγα γυμνά κορμιά (όχι ότι το έχουμε ανάγκη, αλλά είχε γίνει μεγάλος ντόρος) και τελικά αποδείχθηκε...μάπα το καρπούζι. Και από πλευράς κορμιών αφού δεν τα είδαμε και από πλευράς στριπτίζ αφού στο τέλος έμειναν με τα ρούχα και γενικότερα ως νούμερο ήτο...νούμερο καθώς στο τέλος τα τέσσερα και όχι τα έξι αγόρια (αλήθεια ο Μεταξόπουλος γιατί δε συμμετείχε όπως είχαν κανονίσει;) έτρεχαν με τα μποξεράκια πάνω κάτω στη σκηνή. Ποιο το νόημα αυτού; Μάλλον, η τηλεθέαση, διότι καλλιτεχνικά δεν είχε κανένα μα κανένα νόημα. Ούτε ψυχαγωγηθήκαμε, μα ούτε και ανταριαστήκαμε με τους ημίγυμνους άνδρες. Η μόνη που το ευχαριστήθηκε ήταν η Τατιάνα, η οποία άρχισε να λικνίζεται στα αγόρια λες και ήτο καμιά ξέμπαρκη γεροντοκόρη, που είδε χαρά και πήγε τη γνωρίσουν και τα σκέλια της.

Και μετά από τους άνδρες με τα μποξεράκια, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε ένα déjà vu. Στη σκηνή ανέβηκε να τραγουδήσει η Χρυσάνθη, η οποία μετά την αποχώρηση της Δόμνας έμεινε...σόλο στο ντουέτο. Κι εκεί που άρχισε να λέει το μέρος της ξαφνικά μπαίνει στη σκηνή η Δόμνα. Ουπς, κάτι μου θυμίζει αυτό. Βέβαια, στο Fame 1 όταν, είχε αποχωρήσει ο Νίνο. Τότε είχε ντουέτο με την Φωτεινή και μετά από δύο μέρες εξαφάνισης, επέστρεψε για να πουν μαζί το τραγούδι. Με τη διαφορά ότι ο Νίνο έμεινε, ενώ η Δόμνα έκανε την αποφώνηση της κι έφυγε οριστικά από το παιγνίδι. Μαγκιά της δεν το συζητώ. Τι άλλο; Α ναι, τι άσχημο πράγμα που είναι να σε έχουν στο περιθώριο και ο, τι μα ο, τι και να κάνεις η κάμερα να μην γυρίζει πάνω σου;

Ρε μέχρι εμετό κόντεψε να κάνει ο Μουρατίδης με τα τόσα δάχτυλα που έβαλε στο στόμα του, αλλά ούτε ένα πλάνο. Σημασία δεν του έδωσαν. Τι «βήχω και ξεροβήχω σου κατουρώ τον τοίχο» απαρατήρητος πέρασε κι έτσι το έριξε στα σχόλια του τύπου «Το βίντεο κλιπ της Χαρούλας σκηνοθέτησε ο Κώστας Κουτσομήτης», αλλά και πάλι τζίφος η δουλειά. Αχ, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις! Ο μόνος που χαίρεται από αυτό είναι ο Ρόκκος, ο οποίος στο πρώτο μέρος του παιγνιδιού μαζί με την Μπόκοτα ήσαν στο περιθώριο, ενώ τώρα με τον Μπενέτο, την Γερμανού και τελευταία την Δρούτσα έχουν φτιάξει τη δική τους κλίκα.

Κατά τα άλλα από το παιγνίδι αποχώρησε με μικρή διαφορά η Αφροδίτη. Έτσι, η Νάνσυ παρέμεινε στο παιγνίδι, ενώ όταν άκουσε ότι ο Μεταξόπουλος την προστατεύει από τη διαδικασία της αποχώρησης, το χαμόγελό της επέστρεψε. Πάνε οι καταθλίψεις, πάνε και οι μελαγχολίες. Οι υπόλοιποι τρεις προτεινόμενοι είναι ο Πέρι, ο Αγαμέμνων και η Αναστασία!

Δήμητρα Ζάρκου