"Χοντραίνει" η κόντρα Κούγια - Λαζόπουλου!

24.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Της μόδας είναι οι κόντρες ανάμεσα σε «επώνυμα» πρόσωπα και δύο άνδρες επιρρεπείς σε τέτοιου είδους καταστάσεις, έχουν ξεκινήσει μία διαμάχη με εξώδικα και αλληλοκατηγορίες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της μόδας είναι οι κόντρες ανάμεσα σε «επώνυμα» πρόσωπα και δύο άνδρες επιρρεπείς σε τέτοιου είδους καταστάσεις, έχουν ξεκινήσει μία διαμάχη με εξώδικα και αλληλοκατηγορίες. Ο λόγος για τον Αλέξη μάνδρα - Κούγια και για τον Λάκη - φίλο ομοφυλοφίλων - Λαζόπουλο, οι οποίοι εδώ και δύο εβδομάδες ακολουθούν την τακτική απάντηση στην απάντηση. Δε λες που η μία πλευρά είναι ο Λαζόπουλος και γελάμε λίγο, διότι με τον Κούγια ως αντίπαλο δέος, πλήττουμε αφόρητα. Την εβδομάδα αυτή η κόντρα κορυφώθηκε καθώς ο Λάκης αφιέρωσε μία ολόκληρη εκπομπή στον Κούγια και από «Αλ Τσαντίρι Νιους» μετατράπηκε σε «Αλ Κούγια τζους»!

«Λουκά της δικαιοσύνης» (με την καλή έννοια) αποκάλεσε τον Κούγια ο Λαζόπουλος και αναρωτήθηκε «Ποιος είσαι; Ο Αρειος Κούγιας»; Επίσης, με αφορμή την αδυναμία που έχει επιδείξει στο παρελθόν ο γνωστός ποινικολόγος να πηδάει τις μάντρες τηλεοπτικών σταθμών, ο Λάκης του έδωσε το όνομα «Μάντρας», από το άντρας. Τη, δε, γυναίκα Κούγια, η οποία δήλωσε αηδιασμένη με τον Λαζόπουλο, την έβγαλε «Κουγιανού», ένας συνδυασμός από το Κούγια και το Κουλιανού. Ρετσινιά θα μείνουν στο ζεύγος τα παρατσούκλια. Γενικά, το βράδυ εκείνο ο Λαζόπουλος είπε ένα σωρό, τα οποία όμως, δυστυχώς, ο Κούγιας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (είναι ανοιχτά τα δικαστήρια τέτοια ώρα; Γιατί τα δελτία ειδήσεων έχουν τελειώσει) δεν μπόρεσε να δει. Ζήτησε, όμως από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να του στείλουν τις κασέτες, μία πίτσα και δύο μπίρες, να τις μελετήσει και να πράξει ανάλογα.

Στο μεταξύ, επανήλθε με νέα ανακοίνωση (σκέψου τι έχει να γίνει όταν δει τις κασέτες) στην οποία κατηγορεί τον Λαζόπουλο πως έρχεται σε αντιδικίες με γνωστά πρόσωπα προκειμένου να διατηρήσει την καριέρα του, η οποία ακολουθεί φθίνουσα πορεία, ενώ ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει προσφέρει τίποτε στην κοινωνία. Και πως να προσφέρει όταν έκανε τον τρελό για να μην πάει φαντάρος, ενώ τον Κούγια τρία χρόνια στον Στρατό τον έφαγαν οι κακουχίες, τα χιόνια, η παραμεθόριος και οι ψείρες; Επίσης, λέει ο ποινικολόγος, πως ο Λαζόπουλος εκτός των άλλων σπρώχνει (με την καλή έννοια για εμάς, με την κακή για τον Κούγια) τους ομοφυλόφιλους και είναι ο πρώτος που έφερε το πρότυπο του gay στην ελληνική τηλεόραση με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους». Όταν παίζονταν πρώτοι οι Απαράδεκτοι και άλλες σειρές που είχαν ομοφυλόφιλους, ο Κούγιας είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν τις έβλεπε, ενώ όταν ο Παράβας έπαιζε παλιά στον κινηματογράφο τον ομοφυλόφιλο, έκανε φανταρηλίκι στην παραμεθόριο και δεν ήξερε τι γινόταν στον έξω κόσμο. Ωστόσο, ο ποινικολόγος χοντραίνει το παιγνίδι όταν αφήνει υπονοούμενα για σχέση του Λαζόπουλου με τον Κύριλλο, τον μοναχό που είναι προφυλακισμένος επειδή κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία εκκλησιαστικών εικόνων στα Κύθηρα.

Τώρα, αρχίζουν τα γλέντια!