Η Ελισάβετ σνομπάρει τον γάμο του Κάρολου;

24.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ευλογία της για τον γάμο η Ελισάβετ την έδωσε στον Κάρολο και την αγαπημένη του Καμίλα, όμως, είναι Βασίλισσα και πρέπει να κρατήσει τα προσχήματα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ευλογία της για τον γάμο η Ελισάβετ την έδωσε στον Κάρολο και την αγαπημένη του Καμίλα, όμως, είναι Βασίλισσα και πρέπει να κρατήσει τα προσχήματα. Μην πάρουν δηλαδή θάρρος τέκνα, εγγόνια και υπήκοοι πως η καρδιά της Βασίλισσας μαλάκωσε και πως επιτέλους εκσυγχρονίσθηκε. Έτσι, ανακοίνωσε στον γιο της, που τελευταία πετάει στα σύννεφα λόγω του επικείμενου γάμου προσγειώνοντας τον κιόλας στην πραγματικότητα, πως δεν πρόκειται να παραστεί στον πολιτικό γάμο. Κάνε μάνα να δεις καλό!

Ο λόγος που η Ελισάβετ δεν θα βρεθεί στο δημαρχείο στις 8 Απριλίου για το γάμο των παιδιών είναι το Πρωτόκολλο, το οποίο απαγορεύει στο βασιλικό ζεύγος να παραστεί σε τελετή πολιτικού γάμου. Έτσι, ο Κάρολος θα παντρευτεί άνευ της μητρός και του πατρός (σκληρό πράγμα), αλλά παρουσία των δύο γιων του, Γουίλιαμ και Χάρι. Στον γάμο θα είναι επίσης και τα παιδιά της Καμίλα και όλα μαζί τα τέκνα θα παντρέψουν τα...τζόβενα τους γονείς τους. Τι συγκινητικές στιγμές. Κρίμα που θα τις χάσει η Ελισάβετ.

Πάντως, ο λαός της Ελισάβετ έχει ταραχθεί από την είδηση και όλοι την κατηγορούν πως σνομπάρει τον γάμο του γιου της. Μάλιστα, σύσσωμος ο Τύπος βγήκε με πρωτοσέλιδα που γράφουν πως η Ελισάβετ είναι σνομπ, δεν θέλει τελικά τον γάμο και πως τάχα μου της απαγορεύει το Πρωτόκολλο να βρεθεί στο δημαρχείο. Τον Κάρολο, πάλι, δεν τον νοιάζει και τόσο που δεν θα είναι παρούσα η μαμά, αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βρει μια στέγη κάτω από την οποία θα έρθει εις σάρκα μία με την καλή του.

Δήμητρα Ζάρκου