Αποχώρησε η Δόμνα από το Fame!

24.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στρατός έχει καταντήσει το Fame Story, όπου οι παίκτες έχουν ξεκινήσει το κόλπο της 24ωρης άδειας εξόδου, όπως οι φαντάροι καλή ώρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στρατός έχει καταντήσει το Fame Story, όπου οι παίκτες έχουν ξεκινήσει το κόλπο της 24ωρης άδειας εξόδου, όπως οι φαντάροι καλή ώρα. Μετά τη Νάνσυ που αποχώρησε για να επιστρέψει ανανεωμένη μία μέρα μετά, ήρθε η σειρά της Δόμνας να πράξει το ίδιο, αν και ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην Ακαδημία. Που θα πάει, όμως, και η εν λόγω φερέλπιδα αοιδός θα γυρίσει πίσω, ευχαριστώντας και αυτή την παραγωγή που τη δέχτηκε. Σαν τη Νάνσυ, δηλαδή, αν κι εδώ έχουμε και μία επιφύλαξη καθώς η Δόμνα έχει το δικό της Θεό, είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει.

Η αποχώρηση της, ας πούμε, έγινε δια ασήμαντη αφορμή, ενώ οι συμπαίκτες της - σε αντίθεση με την περίπτωση της Νάνσυ - δεν φάνηκαν να στεναχωριούνται ιδιαίτερα. Οι κλαυθμοί και οι οδυρμοί εδώ έλειψαν και το γέλιο έδωσε και πήρε. Η Δόμνα, λοιπόν, αποχώρησε από την Ακαδημία το μεσημέρι της Τετάρτης επειδή τσακώθηκε με την Αναστασία. Σιγά την πρωτοτυπία, να τσακωθεί η Δόμνα και μάλιστα με την σοπράνο. Ωστόσο, αυτή τη φορά μάλλον στη Δόμνα ξύπνησαν οι ευαισθησίες κι έτσι τα βρόντηξε κι έφυγε. Α, ρε πως χαλάει τον κόσμο τέσσερις μήνες εγκλεισμού. Αν ο τσακωμός είχε γίνει τις πρώτες μέρες που το μάτι της Δόμνας γυάλιζε και πετάριζε σαν το τρελό, η εν λόγω δεν θα αποχωρούσε, αλλά θα έστελνε τη σοπράνο delivery στη σκάλα του Μιλάνο!

Κατά τα άλλα, η τυρανόσαυρος Νάνσυ συνεχίζει την τακτική «Δεν με αγάπησε κανείς, ούτε στιγμή, μες στη ζωή. Καρδιά μου καμένη» και οι δεινόσαυροι συμπαίκτες της προσπαθούν να της αποδείξουν πως δεν ισχύει και πώς την αγαπούν. Γι αυτό και δεν ασχολήθηκαν με την αποχώρηση της Δόμνας, τους «καίει» η κατάθλιψη της ξανθιάς. Όσον αφορά τον γαμοσαυροδεινόσαυρο Περικλή τον υπό εξαφάνιση, ο δύσμοιρος δέχεται τις βολές και τη ζήλια των υπολοίπων δεινόσαυρων. Τα «πεταρούδια» (οι νέοι) δεν ασχολούνται διότι είναι χαμένα από χέρι. Το αυτί του, όμως, δεν ιδρώνει και σιγά δηλαδή μην ιδρώσει!

Δήμητρα Ζάρκου