Αναπάντητες στους φίλους της Χίλτον!

23.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάνε οι φίλοι της Παρίς Χίλτον τις τελευταίες μέρες, οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και...καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που γινήκανε φίλοι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάνε οι φίλοι της Παρίς Χίλτον τις τελευταίες μέρες, οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και...καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που γινήκανε φίλοι. Μία χάκερ «μπήκε» στο κινητό της πλούσιας ατίθασης νεαράς, πήρε τα τηλέφωνα των διάσημων φίλων της και τα έβγαλε στο internet. Από δω και πέρα αρχίζει της τρελής το πανηγύρι, όπου όλοι οι χρήστες άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο τους εν λόγω διάσημους.

Η Πάμελα Αντερσον, ο Εμινεμ, ο Παφ Ντίντι, η Κριστίνα Αγκιλέρα και άλλοι φίλοι της δεν προλάβαιναν να σηκώνουν τα τηλέφωνα και να απαντούν στις πλάκες όλων όσων την εκμεταλλεύτηκαν το...θεόσταλτο δώρο. Η κατάσταση τρέλανε τους φίλους της Πάρις, οι οποίοι εκείνη την ώρα δεν ήξεραν τι ακριβώς συνέβαινε. Το FBI έχει ξεκινήσει ενέργειες να βρει την χάκερ, αλλά τι να το κάνεις οι φίλοι της έχασαν την ησυχία τους. Αχ, αυτό είναι αν έχεις φίλη τη Χίλτον, παίρνεις τα ρίσκα σου!