Στο νοσοκομείο ο Μάικλ Τζάκσον!

16.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ίωση ταλαιπωρεί τον Μάικλ Τζάκσον και είναι τόσο βαριά μορφής που ο αοιδός και κατηγορούμενος για ασέλγεια εις βάρους ανηλίκου, μπήκε στο νοσοκομείο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ίωση ταλαιπωρεί τον Μάικλ Τζάκσον και είναι τόσο βαριά μορφής που ο αοιδός και κατηγορούμενος για ασέλγεια εις βάρους ανηλίκου, μπήκε στο νοσοκομείο. Αυτό σημαίνει πως η δίκη του διακόπηκε και σύμφωνα με τον εισαγγελέα, θα ξεκινήσει μετά από πέντε μέρες. Αστα, άσχημο κρεβάτωμα έπαθε ο Μάικλ. Και μια που το έφερε η κουβέντα στα...κρεβατώματα, ας πάμε στην υπόθεση Τζάκσον που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του αμερικανικού κοινού.

Ο δεύτερος γύρος της δίκης (μετά το τέλος της προσωρινής διακοπής) θα αποτελέσει κι ένα κοσμικό γεγονός, όπου πλήθος επώνυμων αστέρων θα παρελάσουν από το δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου. Η αρχή θα γίνει με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία αν και τον τελευταίο καιρό κινείται με αναπηρικό καροτσάκι, λόγω προβλημάτων υγείας, θα πάει μέχρι τη Σάντα Μαρία προκειμένου να πείσει δικαστές και κόσμο πως ο Μιχαλάκης είναι ένας καλός άνθρωπος και ουδέποτε θα ασελγούσε ή κακοποιούσε ανήλικα αγοράκια. Και τρανή απόδειξη των λόγων της είναι ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο μικρός του «Μόνος στο Σπίτι», ο οποίος έχει πια γίνει 22 χρονών προβληματικός νέος μπλεγμένος με ναρκωτικά και αλκοόλ και ο οποίος επίσης θα καταθέσει υπέρ του Τζάκσον. Ο Κάλκιν θα πει πως αν και κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με τον Μάικλ όταν ήτο μικρούλης (μήπως θα ήταν καλύτερο να το παραλείψει;) αυτός δεν τον είχε πειράξει ποτέ. Ένα φιλί για καληνύχτα του έδινε κι ένα τρυφερό χάδι για «όνειρα γλυκά» και μετά κοιμόντουσαν σαν πουλάκια.

Αλλοι μάρτυρες που θα πάνε είναι η Νταϊανα Ρος, ο Κουίνσι Τζόουνς, ο Στίβι Γουόντερ, αλλά και ο Λάρι Κίνγκ για να προσδώσει μία ιδιαίτερη βαρύτητα στους μάρτυρες. Επίσης, θα καταθέσει ένας περίπου ομοιοπαθής (με τη διαφορά ότι αυτός κατηγορήθηκε για βιασμό νεαρής γυναίκας) ο μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαντ. Επειδή, δε, οι οικογενειακές στιγμές πάντα συγκινούν τους παραδοσιακούς αμερικανούς ένορκους και δικαστές, ο δικηγόρος του Τζάκσον θα επιστρατεύσει την οικογένεια του. Κι όταν λέμε οικογένεια δεν εννοούμε μόνο τους υπόλοιπους Τζάκσον, αλλά την πρώην σύζυγο του Μάικλ (τη νοσοκόμα Ντέπι Ρόου) και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, τον Πρινς Μάικλ τον 1 και την Πάρις. Τα μικρά στην πρώτη τους δημόσια έκθεση θα υπερασπιστούν τον μπαμπά τους και με συγκίνηση θα πουν πόσο καλός και μοναδικός πατερούλης είναι, πως δεν μοιάζει με κανέναν άλλον πατέρα του κόσμου (σε αυτό να είναι σίγουρα), ενώ έχει τόσους μικρούς φίλους που έχουν γίνει και φίλοι του Πρινς Μάικλ (της Πάρις όχι, διότι το απαγορεύει ο μπαμπάς. Δεν είναι για αυτήν). Α, τα μικρά μάλλον θα εμφανισθούν χωρίς την κόκκινη κουνουπιέρα που τα προστατεύει από το κακό μάτι, διότι στο δικαστήριο θα βρίσκεται ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο Χαρδαβελικός μάγος Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος θα κρατά μακριά...με το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο τα κακά πνεύματα. Τέτοια δίκη ούτε στο Νόμος και Τάξη δεν είδαμε!

Δήμητρα Ζάρκου