Παντρεύεται ξανά τον πρώην η Δημητρίου!

15.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον Ιούλιο που ο Αι Λιας κόβει σταφύλια και η Αγιά Μαρίνα σύκα η Αντζελα Δημητρίου αποφάσισε να παντρευτεί για δεύτερη φορά με τον ίδιο άνδρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον Ιούλιο που ο Αι Λιας κόβει σταφύλια και η Αγιά Μαρίνα σύκα η Αντζελα Δημητρίου αποφάσισε να παντρευτεί για δεύτερη φορά με τον ίδιο άνδρα. Ασχετο αλλά αυτό πιάνεται ως δεύτερος γάμος ή ως γύρος δεύτερος; Ο άνδρας, ο μη - σοφός που κάνει το δις εξαμαρτείν είναι ο Γιώργος Τρούπης, με τον οποίο η Αντζελα είχε παντρευτεί πριν 20 χρόνια. Ο γάμος τους, όμως, ήτο μιαν αστραπή και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χώρισαν. Στη συνέχεια η Δημητρίου γνώρισε τον πατέρα της Όλγας με τα γνωστά επακόλουθα.

Όλα αυτά τα χρόνια, το πρώην ζευγάρι δεν είχε επαφή, παρά μόνο κάποιες τηλεφωνικές επικοινωνίες για ευχές. Ωστόσο, η μοίρα έμελλε να τους φέρει μαζί για ένα θέμα που (λένε οι κακές γλώσσες) τότε τους χώρισε. Η αοιδός πριν λίγες μέρες βγήκε σε όλα τα κανάλια και εφημερίδες ζητώντας από τον πατέρα της κόρης της να αναγνωρίσει το παιδί. Αντί του πατέρα, όμως, η Αντζελα κατάφερε το...ακατόρθωτο και απίστευτο: ο πρώην σύζυγος βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και την υπερασπίστηκε με τόση θέρμη, που συγκίνησε την Δημητρίου. Αυτή τον πήρε πίσω (τηλεφωνικά εννοώ) και η συνάντηση τους ήταν άμεση. Εδώ, ξεκινάει μία δακρύβρεχτη ιστορία, που το πιο τσακάλι σεναριογράφος (σε Ελλάδα και Χόλιγουντ) δε σκέφτηκε να γράψει.

Στο ραντεβού, οι δυο πρώην σύζυγοι ήρθαν πολύ κοντά, τόσο που στη μέση της βραδιάς αποφάσισαν να σχετιστούν again και στο «καληνύχτα» είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Αν, δε, υπήρχε κάνας ιερέας στα πέριξ, ακόμη και τον Γιοσάκη δηλαδή να έβλεπαν μπροστά τους, θα του ζητούσαν να τους παντρέψει ατάκα κι επί τόπου. Τόση λαχτάρα έχουν να ξαναγίνουν σύζυγοι. Ή να κάνουν το ίδιο λάθος. Όπως θες το παίρνεις. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να...χαλιναγωγήσει για λίγο τον πόθο τους για γάμο, προκειμένου να πετύχουν το εξής απίστευτο της μοίρας ρομαντικό παιγνίδι: θα παντρευτούν στις 20 Ιουλίου του 2005, στη Θεσσαλονίκη, στην ίδια εκκλησία με τον ίδιο παπά. Κόπηκες; Η Αντζελα ναι, ενώ ένιωσε ένα ρίγος όταν είδε τον παπά να είναι ίδιος αλλά με άσπρα μαλλιά, τον πρώην της να παραμένει γοητευτικός, αλλά με περισσότερες ρυτίδες κι αυτή να είναι το ίδιο εντυπωσιακή αλλά με...περισσότερους κοιλιακούς! Τώρα κοπήκαμε όλοι.

Λοιπόν, σοβαρεύομαι κι εύχομαι στην Αντζελα αυτή τη φορά να καταφέρει να παντρευτεί (όχι όπως με το Νουράι), αυτός ο γάμος της να κρατήσει (όχι όπως ο πρώτος) και μία φιλική συμβουλή...ας περιμένει πρώτα να τον κάνει άνδρα της και μετά να τον λέει έτσι. Με το Νουράι και τον Κακέτση (καλά αυτός έχει σκάσει που δεν στεφανώθηκε κοτζάμ «Λαίδη») δεν της βγήκε.

Ζάρκου Δήμητρα