"Τεστοστερόνη" εκτός ελέγχου στο Fame!

14.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως αλλάζουν οι καιροί και τι μπορεί να κάνει η τηλεθέαση. Πέρυσι, στο Fame 2 ζούσαμε τον έρωτα Μάρως ? Καραφώτη στο πολύ αγνό του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως αλλάζουν οι καιροί και τι μπορεί να κάνει η τηλεθέαση. Πέρυσι, στο Fame 2 ζούσαμε τον έρωτα Μάρως - Καραφώτη στο πολύ αγνό του και σαν δωδεκάχρονα ακούγαμε τις μεσημεριανές εκπομπές για καυτά φιλιά στην τουαλέτα και προσπαθούσαμε να φανταστούμε τη σκηνή, αλλά και τον χώρο, αφού από την τουαλέτα βλέπαμε μόνο τον καθρέφτη. Στο φετινό Fame δόθηκε...άπλετο φως στην τουαλέτα και οι κάμερες εκεί είναι περισσότερες από άλλους χώρους στο σπίτι. Τα παιδιά, όμως, δε φάνηκε να τα συγκινεί η πρωτοβουλία αυτή της παραγωγής καθώς εκφράζουν τον έρωτα και τις ορμές τους σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού. Έτσι, ο «θεσμός» της τουαλέτας καταλύθηκε και η δική μας φαντασίωση για το πως πιθανόν να φιλιούνται οι παίκτες τελείωσε.

Πέρυσι, κάθε φορά που ο Καραφώτης έπιανε τρυφερά το μάγουλο της Μάρως βάζαμε στοίχημα για το αν θα συνάψουν ή όχι δεσμό έξω, ενώ ήμασταν σίγουροι πως ήτο ερωτευμένος μαζί της. Φέτος, πάλι, τα φιλιά και το μπαλαμούτι γενικότερα είναι «μία συνήθεια που έγινε λατρεία για τους παίκτες» και αν τους δούμε να το κάνουν μπροστά στις κάμερες, δεν θα πούμε πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα, αλλά για τις ορμές τους που πλέον είναι...αχαλίνωτες. Να μου πεις, μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού, τι να σου κάνουν τα παιδιά, έχουν λαλήσει. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται η παραγωγή και την Κυριακή με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου, βλέπαμε περισσότερα καυτά φιλιά, παρά τραγούδι. Την αρχή έκανε ο Ανδρέας (μας προέκυψε κρυψίνους μουρντάρης), ο οποίος βρήκε ευκαιρία με το σκετς του Τιτανικού και φίλησε την Αφροδίτη. Δεν έλεγε να ξεκολλήσει ο μικρός, αλλά και αυτή δεν πήγε πίσω. Στη συνέχεια έπαιξε βίντεο με ερωτικές στιγμές του Πέρι και της Μαργαρίτας, ενώ για την τηλεθέαση στο τέλος η φίρμα του παιγνιδιού τραγούδησε με την αποχωρήσασα «καλή» του το ερωτικό τραγούδι «When a man loves a woman». Εννοείται πως έπεσε φιλί.

Στα της διαδικασίας τώρα, η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που αποχώρησε με τον Πέρι, όμως, να είναι εμφανώς στεναχωρημένος. Προτεινόμενοι είναι ο Αγαμέμνονας, η Έλενα, ο Βαγγέλης και η Αφροδίτη, την οποία εξαίρεσε ο Μεταξόπουλος. Αξίζει, επίσης να σημειωθεί πως ο Ρόκκος ζήτησε συγνώμη από τον Αγαμέμνονα για την προηγούμενη εβδομάδα που είπε ότι σκιάχτηκε όταν τον είδε. Πάντως, ο «Αγκα» ήδη έχει αποκτήσει το δικό του κοινό.

Ζάρκου Δήμητρα