Κατηγορούν τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα βιασμού!

16.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ Τριαντάφυλλος, εκεί Τριαντάφυλλος, που είναι ο Τριαντάφυλλος αναρωτιόμασταν όταν και άμα ακούγαμε καμιά φορά το περίφημο κλασικό άσμα «Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ Τριαντάφυλλος, εκεί Τριαντάφυλλος, που είναι ο Τριαντάφυλλος αναρωτιόμασταν όταν και άμα ακούγαμε καμιά φορά το περίφημο κλασικό άσμα «Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο». Τελικά, κάποιος φαίνεται πως μας λυπήθηκε και η απορία μας λύθηκε. Ο Τριαντάφυλλος είναι εδώ και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού! Μία συνάδελφός του, η Έλενα Στρατή κατήγγειλε πως ο αοιδός πριν ένα χρόνο αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του για επαγγελματικό σκοπό και για ένα...απεριτίφ (λέω εγώ). Στην περίπτωση ταιριάζουν πολλές παρομοιώσεις, όπως περσινά ξινά σταφύλια, πέρσι πέθανε φέτος βρώμισε, όμως η αοιδός εξηγεί γιατί κατήγγειλε τώρα το γεγονός.

Η μοίρα τα έφερε έτσι και φέτος οι δύο νέοι βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Οι μάνατζερ τους κανόνισαν να είναι μαζί στην αφίσα, όμως σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ο Τριαντάφυλλος των πλατινένιων δίσκων και των μεγάλων επιτυχιών, άσκησε βέτο να είναι μόνος του στην αφίσα. Όσο για την Στράτη θα πήγαινε στην ίδια αφίσα με τους υπόλοιπους μικρούς τραγουδιστές του προγράμματος. Μα κοτζάμ Στράτη (μη με ρωτάς πρώτη φορά την ακούω, αλλά για να επιμένει να είναι πρώτο όνομα στην αφίσα, κάτι παραπάνω θα ξέρει η ίδια για την καριέρα της) και να τη ρίξουν έτσι, αλλά και να τη διώξουν από το μαγαζί; Τα πήρε κι αυτή και βγήκε στην Τατιάνα να καταγγείλει τα γεγονότα.

Πάντως, ο Τριαντάφυλλος κομμάτι μουρντάρης και λίγο μούτρο είναι. Γιατί στην εκπομπή βγήκε άλλη μία αοιδός, η Μαριάνα Καποδίστρια και κατήγγειλε τον Τριαντάφυλλο πως της την είχε πέσει. Της είχε ζητήσει, μάλιστα, να πάει μέχρι το σπίτι του για επαγγελματικό σκοπό και το...απεριτίφ που είπαμε παραπάνω, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Ο αοιδός θύμωσε και μία μέρα την πήρε στο γραφείο και την έφτυσε κατάμουτρα. Κι επειδή η κατάσταση πήρε τη μορφή του γνωστού τηλεοπτικού ξεκατινιάσματος, ο Τριαντάφυλλος έκανε και το κουτσομπολιό του. Με το χέρι στη μέση σαν τη κυρά Κατίνα της γειτονιάς αποκάλυψε(;) στην Καποδίστρια πως ο σύντροφός της είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Ούι μάνα μου.

Ζάρκου Δήμητρα