Τίνος μοιάζει ρε γυναίκα το παιδί!

11.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μου μοιάζει, μου μοιάζει» ρωτάει με αγωνία η Ελένη Μενεγάκη όσους την επισκέπτονται στη λουξ σουίτα της στον τελευταίο όροφο του «Ιασώ» και αναφέρεται φυσικά στη νεογέννητη κόρη της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μου μοιάζει, μου μοιάζει» ρωτάει με αγωνία η Ελένη Μενεγάκη όσους την επισκέπτονται στη λουξ σουίτα της στον τελευταίο όροφο του «Ιασώ» και αναφέρεται φυσικά στη νεογέννητη κόρη της. Η επιθυμία της να ακούσει ένα: «φτυστή Ελενάκι είναι» είναι έντονη και μπροστά στα τεράστια γαλανά μάτια της λεχώνας που με αγωνία περιμένει, όλοι λένε «σου μοιάζει, βρε. Λες και το έβγαλες από το στόμα». Εκεί είναι που η Μενεγάκη λιώνει και νιώθει ευτυχής που έχει ένα στα δύο παιδιά που της μοιάζει. Βλέπεις, ο 2χρονος γιος της, Αγγελος - Ιωάννης είναι φτυστός ο πατέρας του, Γιάννης Λάτσιος.

Πάντως, είναι αλήθεια πως η μικρή μοιάζει αρκετά στη μητέρα της, αν κι έχει πάρει χαρακτηριστικά από την πατέρα της. Μάλιστα, βγήκε την Πέμπτη ένας από τους συνεργάτες της Ελένης στην εκπομπή, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Ίδιο η μάνα του είναι». Το είχαν άγχος όλοι. Οι αντικαταστάτες της, Μάκης και Γιώτα δε φαίνεται να έχουν την ίδια αγωνία, ενώ όσο τα ροζ μπαλόνια (για τη γέννηση της μικρής) που βρίσκονται στο στούντιο ξεφουσκώνουν, τόσο φεύγει το άγχος τους και λύνονται. Όταν, δε, θα σκάσει και το τελευταίο μπαλόνι, τότε θα νιώσουν σαν την εκπομπή τους.

Όσον αφορά τη Μενεγάκη, μάνα και κόρη θα βγουν από το νοσοκομείο σε τρεις μέρες. Από την Τρίτη, η σουίτα της έχει γεμίσει από δώρα, ενώ πολλοί ήταν εκείνη που την επισκέφθηκαν. Ανάμεσα τους η Καλομοίρα, ο Γιώργος Λεμπέσης, αλλά και οι κουμπάροι της, Νατάσσα Θεοδωρίδου - Ανδρέας Φουστάνος.

Ζάρκου Δήμητρα