Φεύγει από Fame - Heaven ο Λεβέντης!

11.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άδεια θα είναι η καρέκλα του Γιώργου Λεβέντη την Κυριακή στο Live καθώς ο πιο συμπαθής κριτής του Fame Story φεύγει οριστικά από το παιγνίδι, αλλά και από την Ελλάδα γενικότερα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άδεια θα είναι η καρέκλα του Γιώργου Λεβέντη την Κυριακή στο Live καθώς ο πιο συμπαθής κριτής του Fame Story φεύγει οριστικά από το παιγνίδι, αλλά και από την Ελλάδα γενικότερα. Ο διευθυντής της Heaven είχε μία πρόταση - λαχείο για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αφού του πρότεινε η Sony της Αμερικής τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρία.

Σε τέτοια πρόταση σιγά μην έλεγε «όχι» ο Λεβέντης και ο κάθε Λεβέντης, για τον οποίο οι φήμες λένε, πως η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε ως «μάννα εξ’ ουρανού». Τι σημαίνει αυτό; Οι σχέσεις του με την Heaven τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, αφού ο Λεβέντης διαφωνούσε σε πολλά και σημαντικά πράγματα με τους ανθρώπους της εταιρίας. Η μεγαλύτερη διαφωνία τους, ήταν η άρνηση των υπευθύνων να συμμετέχει η Heaven στο θεσμό του Αρίωνα (μάλλον γι ευνόητους τηλεοπτικούς λόγους).

Ο Λεβέντης πίστευε πως η συμμετοχή στα βραβεία ωφελεί τους καλλιτέχνες τους, όπως η Βανδή και ο Μαζωνάκης, οι οποίοι σίγουρα θα διακρίνονταν σε πολλές κατηγορίες. Επιπλέον, η I.F.P.I. απειλεί τη Heaven πως αν δεν πάρει μέρος στο εν λόγω διαγωνισμό, που γίνεται υπό την έγκρισή της, θα αναγκαστεί να διαγράψει από τη λίστα την εταιρία και κατ’ επέκταση τους καλλιτέχνες που συνεργάζονται με αυτήν. Το παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως, λέγεται πως ο Λεβέντης ανησύχησε ιδιαίτερα, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν επιζήμιο για τους τραγουδιστές της Heaven, αφού οι πωλήσεις των δίσκων τους δεν θα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Ωστόσο, το αυτί τους δεν ίδρωσε, αλλά και ο Λεβέντης δεν έκατσε να σκάσει, αφού του ήρθε πρόταση εξ’ Αμερικής.

Τη θέση του στη δισκογραφική θα αναλάβει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, Όλγα Παυλάτου, ενώ για την καρέκλα του κριτή στο Fame, δεν έχει βρεθεί ακόμη αντικαταστάτης. Πάντως, ο Λεβέντης θα φύγει από την Ελλάδα σε ένα μήνα, όμως, φεύγει από το παιγνίδι νωρίτερα, λόγω προσωπικών εκκρεμοτήτων που θέλει να ρυθμίσει.