Παίκτες εναντίον Πέρι στο Fame!

10.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ζήλια μου, ζήλια μου, τον Πέρι τον Πιπέρι το φθονώ, γιατί έχει κόσμο περισσότερο απ’ ότι εγωωωωώ». Έχουν σκυλιάσει από τη ζήλια τους κάποιοι από τους παίκτες του Fame Story
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ζήλια μου, ζήλια μου, τον Πέρι τον Πιπέρι το φθονώ, γιατί έχει κόσμο περισσότερο απ’ ότι εγωωωωώ». Έχουν σκυλιάσει από τη ζήλια τους κάποιοι από τους παίκτες του Fame Story, επειδή ο Πέρι έχει κοινό κι επειδή καθηγητές κι επιτροπή ασχολούνται περισσότερο μαζί του. Λένε (οι ζηλιάρηδες) πως η παραγωγή σπρώχνει τον Περικλή προβάλλοντας τον περισσότερο. Και να τα ξεσπάσματα στο δωμάτιο επικοινωνίας και να η έκρηξη ειλικρίνειας από τον Λιανό, του οποίου τα νεύρα τελευταία ελέω φτυσίματος By Νάνσυ είναι λίγο ευαίσθητα.

Νιώθουν, λοιπόν, πως αδικούνται και πως προβάλλονται λιγότερο. Κι έχουν δίκιο. Ας πούμε, για την περίπτωση του Λιανού, ο οποίος πρώτος σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης, η παραγωγή έβγαλε προς τα έξω το προφίλ του επαρχιώτη ευαίσθητου νέου, ο οποίος μπλέχτηκε στα δίχτυα της καπάτσας Αθηναίας νυχτόβιας Νάνσυ. Ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε με την περίπτωση του, τον είδε ως «θύμα» και πολλοί τάχθηκαν με το μέρος του. Θα μπορούσε, λοιπόν, η παραγωγή να δώσει μία άλλη διάσταση στην περίπτωση αυτή και να προβάλλει τον Λιανό, ως...γραμματόσημο που όσο τον φτύνει η Νάνσυ, τόσο κολλάει αυτός. Νομίζω, πως ο άνδρας - γραμματόσημο δεν είναι και ο ελκυστικότερος για μια γυναίκα.

Για να μην τους πάρουμε έναν προς έναν, κανείς από τους συμμετέχοντες δεν έχει καταλάβει πως στον κόσμο δεν αρέσει μόνο η φωνή, αλλά και αυτό που πουλάει. Για παράδειγμα, αν θέλω να ακούσω το «Περνούν οι άνδρες, μαμά» θα βάλω να το ακούσω από την Αλεξίου και όχι να το παίξω κορώνα - γράμματα με τη Νάνσυ. Αν πάλι, θέλω να ακούσω το ποτ-πουρί που είχε η Δόμνα την προηγούμενη Κυριακή, θα βάλω το Live του Μαζωνάκη να ακούσω επιπλέον και το «Σ΄ έχω κάνει Θεό». Ούτε βλέπω Fame για να παρακολουθώ τη μεταμόρφωση της Χρυσάνθης από νοικοκυροκόριτσο σε...σταρ της πίστας. Πηγαίνω και βλέπω original σταρ, που ούτε με νοιάζει κι ούτε θέλω να μάθω αν στο σπίτι τους είναι καλές νοικοκυρές, δούλες και κυρές.

Με λίγα λόγια οι περισσότεροι εξ’ αυτών που συμμετέχουν, δεν έχουν να μου πουν πολλά, ενώ με κουράζουν απίστευτα με τις κλάψες τους, τη γκρίνια και τη μιζέρια. Μία φορά βγήκε προτεινόμενη η Νάνσυ και λίγο έλειψε να σκοτώσει τον Λιανό για να μην της χρεώσουν δεσμό και την κρατήσουν μέσα γι αυτόν το λόγο και όχι για το καλλιτεχνικό της κομμάτι. Και τελικά, ο κόσμος την κράτησε γιατί είναι φωνάρα και ουχί ξανθιά κορμάρα. Αμ, η Χρυσάνθη. Μία φορά της έδωσαν δύσκολο τραγούδι κι έπεσε του θανατά. Μούσκεψαν τα πλακάκια της τουαλέτας από το κλάμα που έχυσε, ενώ η γκρίνια της ήταν άνευ προηγουμένου. Ο Πέρι, όμως, είναι άλλο πράγμα. Οκτώ φορές έχει βγει προτεινόμενος και ούτε μία φορά δεν ξίνισε το μούτρο του. «Είναι άσχημο πράγμα να είσαι προτεινόμενος» είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας και στη συνέχεια πήγε στην Έλενα να τη ρωτήσει (με τον δικό του μοναδικό τρόπο) πως γίνεται κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά να είναι μόνη της.

Αυτός φίλοι του συμπαίκτες είναι ο Περικλής και μας αρέσει!!!!

Ζάρκου Δήμητρα