Παντρεύονται Κάρολος - Καμίλα!

10.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το έλεγε το άσμα ο Γιάννης Πάριος; «Όλη η γειτονιά μου λέει να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις, μην το παιδεύεις, είναι από σπίτι, μην το κοροϊδεύεις».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το έλεγε το άσμα ο Γιάννης Πάριος; «Όλη η γειτονιά μου λέει να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις, μην το παιδεύεις, είναι από σπίτι, μην το κοροϊδεύεις». Ε, το αυτό συμβαίνει και με τον πρίγκιπα Κάρολο στον οποίο το βασίλειο του φωνάζει να πάρει το κορίτσι την Καμίλα, η οποία δεν είναι αυτό που λέμε «κορίτσι από σπίτι», όμως, ήταν νια και γέρασε στο πλευρό του Καρόλου. Όλον αυτό τον καιρό, η Καμίλα έβλεπε τα χρόνια να φεύγουν, οι ρυτίδες να έρχονται και η ίδια νύφη να μη γίνεται.

Ειδικά, μετά τον θάνατο της Νταϊάνα που ο δρόμος πια ήταν ανοικτός και τα σκυλιά...πεθαμένα, ο Κάρολος όλο της έλεγε θα σε παντρευτώ και δεν το έκανε ποτέ. Τελικά, ο «αιώνιος» διάδοχος του βρετανικού θρόνου πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα παντρευτεί την «αιώνια» αγαπημένη του. Ο γάμος κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 6 Απριλίου και περιττό να σου περιγράψω τη χαρά της μέλλουσας νύφης. Τα χει κάνει πάνω της η Καμίλα που επιτέλους θα γίνει «κυρία διαδόχου». Τι κι αν επίσημα δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα, αλλά θα είναι απλά σύζυγος βασιλιά; Η γυναίκα, μετά από τόσα χρόνια στο περίμενε, επιτέλους θα παντρευτεί τον καλό της, ενώ σύμφωνη και κομμάτι ενθουσιασμένη με την ιδέα, είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μητέρα κατάλαβε πως ο γιος της είναι αποφασισμένος να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Καμίλα (την ίδια γνώμη έχει και ο κόσμος παρόλο που δεν χωνεύει την αγαπημένη του) και δεν είχε παρά να δώσει τη συγκατάθεση της. Τη συγκατάθεση και ευλογία του έδωσε και ο Επίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας, χαροποιώντας ιδιαίτερα το ζευγάρι, αφού στις 6 Απριλίου θα παντρευτούν...Θεού θέλοντος και μητρός επιτρέποντος! Πάντως, το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και όχι με θρησκευτικό. Κρίμα και δεν θα ζήσουμε τη στιγμή, να δούμε την Καμίλα ωσάν άλλη Σταχτοπούτα να παντρεύεται τον καλό και θαρραλέο πρίγκιπα της. Σνιφ, σνιφ. Θέλω Καμίλα νύφη!

Ζάρκου Δήμητρα