Η...Ιεραπόστολος Ελένη Λουκά!

09.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στους κόλπους της Εκκλησίας τις τελευταίες μέρες, αλλά και ο διωγμός που υφίσταται από ιερείς και κυρίως από τον Χριστόδουλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στους κόλπους της Εκκλησίας τις τελευταίες μέρες, αλλά και ο διωγμός που υφίσταται από ιερείς και κυρίως από τον Χριστόδουλο, κάνουν την Ελένη Λουκά να πάρει τη μεγάλη απόφαση: φεύγει για πάντα από την Ελλάδα. Σνιφ, σνιφ. Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η Λουκά στον Θέμο και δε σου κρύβω ότι συγκινήθηκα τα μάλα. Όταν, δε, αποκάλυψε και τη δράση που θα αναλάβει, βαλάντωσα στο κλάμα από τη συγκίνηση. Η Λουκά θα γίνει ιεραπόστολος!

Θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα βαφτίσει Χριστιανούς (όπως έκανε ο Απόστολος Παύλος), ενώ εκεί που θα μείνει περισσότερο, είναι οι Ινδίες. Εκεί, έχει τους περισσότερους αλλόθρησκους (είναι βλέπεις χώρα με μεγάλο πληθυσμό) και η Λουκά θέλει να κάνει όσους περισσότερους Ινδουιστές, Χριστιανούς. Μάλιστα, είναι και ο Γάγγης ποταμός, ο οποίος την εμπνέει ιδιαίτερα και ωσάν άλλη...Ιωάννης Πρόδρομος (Θου Κύριε Φυλακήν τω στόματι μου) στον Ιορδάνη ποταμό, θέλει να βαφτίσει στα νερά του Γάγγη τους Ινδούς.

Έχει μεγαλεπήβολα σχέδια η Λουκά, η οποία πριν εγκαταλείψει δια παντός την Ελλάδα, από την εκπομπή του Θέμου κατήγγειλε τον Χριστόδουλο. Όχι για τα όσα ακούγονται τελευταία, αλλά για την υποδοχή που είχε κάνει πριν λίγα χρόνια στον Πάπα. Ο, τι θυμάται χαίρεται η Λουκά, αλλά της χριστιανής αυτός είναι ο καημός. Το «τέρας» που ακούει στο όνομα....Πάπας. Τέλος πάντων, από καρδίας ευχόμεθα στην ιεραπόστολο Λουκά....καλά και πολλά βαφτίσια!

Ζάρκου Δήμητρα