Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη!

09.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επιτέλους, τα νερά της Ελένης Μενεγάκη που με αγωνία και καρτερικότητα περιμέναμε να σπάσουν, έσπασαν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επιτέλους, τα νερά της Ελένης Μενεγάκη που με αγωνία και καρτερικότητα περιμέναμε να σπάσουν, έσπασαν. Στο τσακ προλάβαμε να μη δούμε το γεγονός «στον αέρα», αφού η Ελένη μετά το τέλος της εκπομπής ένιωσε και τα πρώτα πονάκια. Στις 8.30 πήγε στο νοσοκομείο και στη 1 τα μεσάνυχτα έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό το δεύτερο παιδί της, μία υγιέστατη κόρη. Η μικρή γεννήθηκε 2 κιλά και 650 γραμμάρια, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις που έρχονται από το νοσοκομείο λένε πως η μπέμπα μοιάζει της μητρός. Μια χαρά κουκλί θα είναι η μικρή.

Από το «Ιασώ» δεν έχει φύγει λεπτό ο σύζυγος της Μενεγάκη, Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος παρακολούθησε τον τοκετό. Στο μαιευτήριο καταφθάνουν συνεχώς ανθοδέσμες και δώρα και ο όροφος έξω από το δωμάτιο έχει γίνει ροζ. Στα ροζ «ντύθηκε» και το στούντιο του «Πρωινού Καφέ», όπου οι συνεργάτες της Ελένης το στόλισαν με ροζ μπαλόνια, ανθοδέσμες και τεράστιους ροζ αρκούδους και κούκλες. Τι να πω, το κατάλληλο σκηνικό για να πουν την πρώτη τους «καλημέρα» οι αντικαταστάτες της, Μάκης Πουνέντης και Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Με όλο αυτό το ροζ γύρω τους και το...πνεύμα μητρός και κόρης να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια τους, οι αντικαταστάτες ούτε μία στιγμή δεν κατάφεραν να πιστέψουν ότι βρίσκονται σε δική τους εκπομπή. Ξέρει τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αυτή τη φορά - σε αντίθεση δηλαδή με την πρώτη που είχε τον Μικρούτσικο - μας έκανε να εμπεδώσουμε πως πάει να γεννήσει κι έρχεται.

Ζάρκου Δήμητρα!