Η πίκρα και η λήθη της Μπόκοτα!

08.02.2005
Αγαπημένε μου ΣωτήρηΔε λέω, είναι μεγάλη πίκρα να σε πετάνε μετά από 18 χρόνια προσφοράς(;) σαν τη τρίχα από το ζυμάρι (όπως έγινε με την περίπτωση της Δάφνης Μπόκοτα και την ΕΡΤ),
Αγαπημένε μου Σωτήρη


Δε λέω, είναι μεγάλη πίκρα να σε πετάνε μετά από 18 χρόνια προσφοράς(;) σαν τη τρίχα από το ζυμάρι (όπως έγινε με την περίπτωση της Δάφνης Μπόκοτα και την ΕΡΤ), όμως δεν μπορεί η κυρία Μπόκοτα να κατηγορεί αυτό που εκείνη δημιούργησε, το παιδί της την Γιουροβίζιον. Όλα αυτά τα χρόνια υποστήριζε με νύχια και με δόντια, προτάσσοντας συχνά τα στήθη της, την Γιουροβίζιον και τις εκάστοτε κουλές και αποτυχημένες (τις περισσότερες φορές) ελληνικές αποστολές στον εν λόγω θεσμό, προσπαθώντας να μας εξηγήσει γιατί πρέπει να επιμένουμε να συμμετέχουμε στον διαγωνισμό και τελικά για ποιο λόγο πληρώνουμε την Μπόκοτα ως δημόσιο υπάλληλο.

Πέρυσι, ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που κατακτήσαμε την τρίτη θέση στον θεσμό (ας είναι καλά ο Ρουβάς και οι θανατηφόροι κοιλιακοί του) και η κυρία Δάφνη βρήκε την καλύτερη δικαιολογία για να...αποστομώνει όσους επέμεναν να αναρωτιούνται για ποιο λόγο πληρώνουμε όλο τον χρόνο την κυρία Μπόκοτα. Να μου πεις τόσους και τόσους πληρώνουμε, αυτή μας έβλαψε; Ε, αυτή τι να κάνουμε, έχουμε και τις αντιπάθειές μας. Ωστόσο, η Δάφνη δεν έμεινε στην απ’ έξω, διότι άμα στο αίμα σου κυλάει το μικρόβιο της παρουσίασης της Γιουροβίζιον, πηγαίνεις ως παρουσιάστρια και στην αλβανική τηλεόραση.

Ευτυχώς, για την Δάφνη δε χρειάστηκε να μάθει «Τσουμπίν; Μιρ» (ελληνιστί: Τι κάνεις; Καλά), αφού βρήκε στέγη στον κύριο Ρικ! Ποιος είναι αυτός; Πάντως, όχι ο Μάρτιν, αλλά η κρατική τηλεόραση της Κύπρου! Το ευφυέστατο(;) «κύριος Ρικ», Η κυρία Μπόκοτα το πήρε από την Έλενα Παπαρίζου, η οποία είχε την ατυχία να πει «η κυρία ΕΡΤ». Το πήρε η Μπόκοτα και μαζί με τον Θέμο κατάντησαν αηδία το αστειάκι τους από τις τόσες φορές που το είπαν. Και να φανταστείς, πως οι δύο γυναίκες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους από την εποχή που η Παπαρίζου είχε ξαναπάει στην Γιουροβίζιον.

Επειδή, όμως, η πίκρα είναι μεγάλη δικαιολογώ την Δάφνη για την κατινιά που έβγαλε για το ένα εκ των τριών υποψήφιων τραγουδιών. Το "spashiba baby" το ελληνο-ρωσικό-αγγλικό τραγούδι του Δάντη μαζί με άλλα δύο του ιδίου, θα διαγωνιστούν και το κοινό θα αποφασίσει ποιο θέλει να μας εκπροσωπήσει. Ο τίτλος, όμως, δεν φάνηκε να αρέσει στην Δάφνη. Αντίθετα, τίτλοι όπως το «S.A.G.A.P.O", το «Τρεχαντήρι» και άλλα είναι καλύτερα. Καλύτερο τραγούδι είναι και η μίξη Σερτάμπ - Ρουβά, στο «Έλα, έλα» του Κων/νου Χριστοφόρου, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Άμα, είσαι πληγωμένος.....

Ζάρκου Δήμητρα