"Εμπρός, Αγαμέμνων να πάρουμε την Τροία"!

07.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πορφυρογέννητε πες αλεύρι, η Ανίτα σε γυρεύει! Έσπασα το κεφάλι μου όλο το βράδυ να θυμηθώ που έχω δει το νούμερο που μπήκε στο Fame Story
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πορφυρογέννητε πες αλεύρι, η Ανίτα σε γυρεύει! Έσπασα το κεφάλι μου όλο το βράδυ να θυμηθώ που έχω δει το νούμερο που μπήκε στο Fame Story και τελικά θυμήθηκα: πρόκειται για πρώην παρατράγουδο της Ανίτας Πάνια. Φαίνεται, πως η φετινή μόδα να έχουν όλα τα κανάλια τους ίδιους καλεσμένους, «χτύπησε» και την «Μεγάλη των Αοιδών Ακαδημία» και ο Πορφυρογέννητος, είδε φως και μπήκε. Γιατί δεν πιστεύω πως η επιτροπή επιλογής των παικτών διέκρινε (έστω στο πολύ βάθος) κάποιο ταλέντο του εν λόγω ανεκδιήγητου τύπου! Μεταξύ μας, το διάσημο παρατράγουδο της Ανίτας, ο Γιώργος Ταμπάκης, είναι καλύτερος του Αγαμέμνονα, του οποίου την παρουσία ακόμη δεν κατάλαβα.

Ήθελα να ήξερα τι σκέφτονταν οι άνθρωποι της παραγωγής όταν επέλεγαν τον «πιθηκάνθρωπο». Τον είδαν σαν φερέλπιδα τραγουδιστή ή σαν το νούμερο που θα τους ανεβάσει τα νούμερα; Γιατί, αν το έκαναν για την τηλεθέαση έχουν τον Περικλή, ο οποίος δεν είναι νούμερο. Πάντως, βλέποντας η επιτροπή και δη ο Μουρατίδης αυτό το τσίρκο, θα εκτιμήσει τον Πέρι. Γιατί, φίλε μου, το μη χείρον, βέλτιστο. Τα παιδιά, καλού κακού, ας κοιμούνται με το ένα μάτι ανοικτό, ειδικά η Νάνσυ. Μπορεί, ο Πορφυρογέννητος να την δει μέγας στρατηλάτης Αγαμέμνονας και τη Νάνσυ να την περάσει για την Βρισηίδα!

Εκτός, του Αγαμέμνονα, στο fame μπήκαν άλλες δύο καινούργιες παίκτριες, η Έλενα και η Αφροδίτη, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Λάιονελ Ρίτσι. Στην περίπτωση της Ανετ (που είχε συνεργαστεί με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς) κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες των δυο γυναικών για να μην έχουν λένε οι αμφισβητίες. Στην περίπτωση της Αφροδίτης, η «σατανική» παραγωγούλα, έβγαλε σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Λάιονελ Ρίτσι να μιλήσει μαζί της. Κάποιοι ακόμη ψάχνουν αν ήταν όντως ο Ρίτσι στο τηλέφωνο ή ο...Μητσικώστας!

Στα της διαδικασίας, από το παιγνίδι αποχώρησε η Κατερίνα και δεν προκαλεί εντύπωση, αφού η Μαργαρίτα είναι το «κορίτσι» του Πέρι και για πάρτι της καθάρισε ο λαός του τέλειου άνδρα, του άνδρα του σωστού. Ότι τα λεφτά θα τα πάρει άνετα ο Περικλής, δεν χρήζει σχολιασμού. Πάντως, ο Πέρι είναι και πάλι προτεινόμενος, διότι το New York, New York ήταν γι αυτόν...Βατερλώ, Βατερλώ. Αν και πήρε δεκάρια από τον Μουρατίδη (μεταξύ μας, αν δεν είχε προηγηθεί όλη αυτή η συζήτηση με τη μισή επιτροπή να της αρέσει ο Πέρι και στην άλλη μισή να μην αρέσει κι αν δεν είχαμε διακοπή για διαφημίσεις και μετά τη βαθμολογία, ο Μουρατίδης σίγουρα θα του έβαζε τριάρια) δεν γλίτωσε την κόκκινη καρέκλα κι αυτή την εβδομάδα θα είναι υποψήφιος μαζί με την Μαργαρίτα. Πως τα φέρνει η μοίρα του Fame!

Ζάρκου Δήμητρα