Με...ολίγον Σερτάμπ και Ρουβά η Κύπρος στην Γιουροβίζιον!

04.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «ντίμπι τνίμπι ντάι, ντίμπι ντάι» είναι της μοδός τα τελευταία χρόνια στη μουσική και ο Κων/νος Χριστοφόρου που επιθυμεί σφόδρα να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Γιουροβίζιον

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «ντίμπι τνίμπι ντάι, ντίμπι ντάι» είναι της μοδός τα τελευταία χρόνια στη μουσική και ο Κων/νος Χριστοφόρου που επιθυμεί σφόδρα να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Γιουροβίζιον, έβαλε στα άσμα του μπόλικο από το άνωθεν άκουσμα. Η Σερτάμπ ας πούμε, πριν δύο χρόνια, με τον αμανέ της πήρε την πρώτη θέση, ενώ και πέρυσι η Ρουσλάνα στον αγριοχόρο της έβαλε λίγο «αμάν, αμάν» για να γλυκάνει το τραγούδι. Έτσι, έχοντας φανερά πρότυπο την Σερτάμπ, ο Χριστοφόρου έφτιαξε τον δικό του αμανέ, με τον τίτλο: «Έλα, έλα».

Επειδή, όμως, ο Κων/νος είναι αρσενικό, πρόσθεσε στον αμανέ του και ολίγον Σάκη (άνευ της κωλοτούμπας) για να τρελάνει και τα κοριτσάκια. Γιατί, με το τσιφτετέλι μπορεί να ανέβουν στο τραπέζι και να αρχίσουν το λίκνισμα, όμως δεν θα σκίσουνε τα μπλουζάκια τους, όπως με τον Sakis. Έτσι, η μίξη Σερτάμπ - Ρουβάς άρεσε πολύ στους Κύπριους, οι οποίοι επέλεξαν το τραγούδι ανάμεσα σε άλλα τρία άσματα του ιδίου αοιδού.

Όσον αφορά την Ελλάδα, ο Χρήστος Δάντης προετοιμάζει τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες τελικά δεν θα γράψει τέσσερα, αλλά δύο αφού δεν προλαβαίνει. Μην αγχώνεσαι, Χρήστο μου, καλύτερα δύο και καλά, παρά τέσσερα και σαν του Χριστοφόρου! Πάντως, η τελική επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει θα γίνει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, ενώ η προώθηση του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου.

Ζάρκου Δήμητρα