Σοκάρει ο Ψινάκης στο χειρουργείο!

03.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε λίφτινγκ και θέλει το γεγονός να μην περάσει στη συνείδηση του κόσμου απλά ως τον πρώτο επώνυμο άνδρα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε λίφτινγκ και θέλει το γεγονός να μην περάσει στη συνείδηση του κόσμου απλά ως τον πρώτο επώνυμο άνδρα που παραδέχτηκε δημοσίως ότι τράβηξε το μούτρο. Αυτό θα ήτο ταπεινωτικό για τα μεγέθη ενός μάνατζερ σαν τον Ηλία ψινάκη, ο οποίος σαν γάτα που είναι στην επικοινωνία βρήκε τρόπους για να πλασάρει το τσίτωμα του νέου μούτρου του. Κι εκεί, λοιπόν, που όλοι μιλούσαμε για τον πρώτο άνθρωπο που έκανε λίφτινγκ με χορηγό κοτζάμ κινητή τηλεφωνία, ο Ψινάκης έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από το χειρουργείο.

Η εικόνα είναι αληθινή και δείχνει τον Ηλία ναρκωμένο στο χειρουργικό κρεβάτι, διασωληνωμένο και δίπλα του τα χειρουργικά εργαλεία, ενώ στην άκρη φαίνεται ένα χέρι με χειρουργικό γάντι γεμάτο αίματα. Η φωτογραφία σοκάρει και ο δαιμόνιος Ψινάκης μας ενημερώνει πως θα ακολουθήσουν άλλες εφτά και θα δημοσιευθούν όλες στο περιοδικό, όπου φωτογραφήθηκε με τη νέα φάτσα του. Αν μαζί με το περιοδικό κυκλοφορεί και εκπαιδευτικό dvd με το χειρουργείο (κάτι σαν εκπομπή του Discovery) δεν έχει γίνει γνωστό. Ψινάκης, όμως, είναι αυτός και από τότε που έκανε lifting βάλθηκε να...απενοχοποιήσει τη διαιδικασία, ενώ όσοι φοβούνται να τολμήσουν, με τις φωτογραφίες τους δείχνει πόσο εύκολο είναι.

Ο Φουστάνος έμαθα πως ευχαριστεί το Θεό (μέχρι λαμπάδα στο ύψος και το βάρος της Νατάσσας θα ανάψει) που φώτισε τον Ψινάκη και προτίμησε εκείνον και όχι τον Λύρα. Ανοίξανε οι δουλειές του μετά το λίφτινγκ του Ηλία, αφού η μία μετά την άλλη επώνυμη (αλλά κι επώνυμο) επισκέπτονται το ιατρείο του για ένα άλα Ψινάκη τράβηγμα. Τώρα σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω αν ισχύει το?Ηλία μου με αυτά που κάνεις θα αρχίσει να μου ζητάει τα ίδια και η γυναίκα μου!

Ζάρκου Δήμητρα