Το ατύχημα της Άντζελας!

02.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το κακό μάτι και η γλωσσοφαγιά, επειδή είναι νέα, όμορφη και με υπέροχους κοιλιακούς, «έφαγε» την Αντζελα Δημητρίου, η οποία το βράδυ της Τρίτης είχε ένα ατύχημα επί πίστας.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το κακό μάτι και η γλωσσοφαγιά, επειδή είναι νέα, όμορφη και με υπέροχους κοιλιακούς, «έφαγε» την Αντζελα Δημητρίου, η οποία το βράδυ της Τρίτης είχε ένα ατύχημα επί πίστας. Η γνωστή αοιδός παρουσίασε τη νέα της δουλειά, στη Θεσσαλονίκη παρουσία κόσμου και καμερών, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες της σκηνής τους ατυχήματος. Η «Λαίδη» ανέβηκε σε μία πρόχειρη πίστα για να παρουσιάσει ένα μέρος από το show της και τη στιγμή που έκανε τσαλιμάκια σε έναν από τους χορευτές της, διπλώθηκε κι έπεσε φαρδιά πλατιά.

Αμέσως, άνδρες του καταστήματος την πήραν σηκωτή από την πίστα, ενώ ήρθε ασθενοφόρο για να την παραλάβει. Τη στιγμή που οι τραυματιοφορείς τη μετέφεραν, η Αντζελα (φορώντας ένα animal print παλτό) παρόλο τον πόνο, έστελνε φιλιά κι ευχαριστίες στον λίγο κόσμο που από περιέργεια είχε μαζευτεί και στις κάμερες που της έκαναν ωραία κοντινά στο πρόσωπο του πόνου και το ακριβό παλτό. Η Δημητρίου, αφού της παρασχέθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι της και την επομένη βγήκε στης Ρούλας για να ενημερώσει τη φίλη της και το κοινό για την περιπέτεια που είχε και πως έζησε από θαύμα.

Το τελευταίο ίσως να είναι λίγο παρατραβηγμένο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση της πρώην κορδελιάστρας που έγινε πρώτο όνομα στο τραγούδι που το ζηλεύουν όλοι και θέλουν το κακό του, τίποτε δεν είναι υπερβολικό. Η Άντζελα έζησε μία περιπέτεια και πρέπει να της κάνει ενέσεις ο γιατρός για να συνέλθει. Η Ρούλα, μάλιστα, ζήτησε να μιλήσει με τον γιατρό για να έχει μία σφαιρική άποψη, αλλά δυστυχώς εκείνη τη στιγμή ο επιστήμονας είχε κατέβει κάτω (στο αυτοκίνητο, στο περίπτερο who knows) για να πάρει την ένεση! Αστα, ένα δράμα ζει η αοιδός, η οποία όμως συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της εμφανίσεις και την Τετάρτη το μεσημέρι πέταξε μέχρι την Κύπρο για συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού.

Ζάρκου Δήμητρα