Εκνευρισμένη η Μενεγάκη με τους αντικαταστάτες της!

01.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελευταία μέρα ήταν η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της να πάει να γεννήσει.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελευταία μέρα ήταν η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της να πάει να γεννήσει. Στο τσακ γλίτωσε και πάλι το σπάσιμο των νερών Live. Στη θέση της ωραίας Ελένης, όπως όλοι ξέρουμε πια, θα είναι ο Μάκης Πουνέντης και η Γιώτα Τσιμπρικίδου. Το εν λόγω δίδυμο στα πλαίσια διαφήμισης της νέας του δουλειάς έχει πάρει σβάρνα τις κοσμικές και μη εκδηλώσεις, προκειμένου ο κόσμος να τους εμπεδώσει. Και τους έχουμε εμπεδώσει, γι αυτό please όχι άλλο Μάκη και Γιώτα.

Την Κυριακή, ας πούμε, οι δυο τους βρέθηκαν στις πρώτες σειρές του Fame Story, όπου (ω ποία σύμπτωση) μέσα στο πλήθος τους εντόπισε το αετίσιο μάτι της Ναταλίας Γερμανού, η οποία τους έστειλε τα χαιρετίσματά της και τις ευχές για καλή επιτυχία στον «Πρωινό Καφέ». Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε και ο...μαραθώνιος πλάνων από τον Stefano Sartini (ω ποία σύμπτωση επίσης), ο οποίος περισσότερες φορές έδειξε τον Πουνέντη να χαμογελάει με την Τσιμπρικίδου στην κάμερα, απ’ ότι τα μάτια της Στεφανίδου που κάθε Κυριακή βλέπουμε σε γκρο πλαν. Το εν λόγω δίδυμο παραβρέθηκε την επομένη και στα αποκαλυπτήρια του Ψινάκη, όπου δε σταμάτησε να σκορπά χαμόγελα και κάρτες στους επώνυμους καλεσμένους για την εκπομπή τους.

Αυτά βλέπει η Ελένη κι έχει νευριάσει, τόσο πολύ που σκέφτεται να μεταφέρει το Ιασώ στα Σπάτα και να γεννήσει σε ένα από τα διαφημιστικά διαλείμματα. Οι κακές γλώσσες για να καταλάβεις, επιμένουν πως η Μενεγάκη είναι τα μάλα εκνευρισμένη με τους δύο αντικαταστάτες της και πιθανόν με το κανάλι, αφού πλασάρουν τον εαυτό τους υπερβολικά για...αντικαταστάτες! Πρόπερσι, για να καταλάβεις, ο Μικρούτσικος δε διαφημίστηκε έτσι για τις 40 μέρες που αντικατέστησε την Ελένη. Σε αντίθεση με τους φετινούς, οι οποίοι κάνουν λες και θα είναι δική τους η εκπομπή και μάλιστα για μόνιμα! Λες να ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς ή να ονειρεύονται απλά περισσότερα από εμάς;

Ζάρκου Δήμητρα