Τα αποκαλυπτήρια του "νέου" Ψινάκη!

01.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα αποκαλυπτήρια του νέου Ψινάκη έγιναν το βράδυ της Δευτέρας μετά επωνύμων - φίλων και γλαστρών - πλαστικού χειρουργού και...χορηγού!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα αποκαλυπτήρια του νέου Ψινάκη έγιναν το βράδυ της Δευτέρας μετά επωνύμων - φίλων και γλαστρών - πλαστικού χειρουργού και...χορηγού! Ο γνωστός μάνατζερ έδωσε τέλος στην αγωνία μας για το πως είναι το νέο του πρόσωπο μετά από το full face lifting που έκανε πριν ένα μήνα. Σε ένα glamour πάρτι στο Μέγαρο Σταθάτου, υποδέχτηκε τους φίλους του και τις κάμερες για να γιορτάσουν όλοι μαζί το lifting του. Και οι περισσότεροι, λίγο λόγω περιέργειας, λίγο γιατί αγαπούν τον Ψινάκη, βρέθηκαν κοντά του. Όλοι πλην του Σάκη Ρουβά!

Αλλά αυτό είναι μία λεπτομέρεια, αφού ο Ψινάκης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και μπροστά στο νέο του πρόσωπο...τύφλα να χει ο Ρουβάς. Το τσίτωμα ήταν τέρμα (πιο τέρμα δεν γίνεται) αλλά για να είναι μεγάλος «καλλιτέχνης» ο Ανδρέας Φουστάνος τα μάτια παρέμειναν στη θέση τους, τα αυτιά στο ύψος τους, ενώ το στόμα του δεν...Χρονοπουλίζει (κοινώς δεν μοιάζει με της Χρονοπούλου)! Αυτή, άλλωστε, ήταν και η αγωνία του Ψινάκη, ο οποίος αστειευόταν συνέχεια με τον Φουστάνο πριν μπει στο χειρουργείο για το τράβηγμα. Τώρα, ο Ψινάκης δείχνει τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε χρόνια νεότερος, ενώ με την πρώτη κιόλας ματιά διαπιστώνεις πως μοιάζει απίστευτα με τον αείμνηστο Μπίλι Μπο.

Οι καλεσμένοι του έμειναν έκπληκτοι από το αποτέλεσμα και δεν σταμάτησαν να δίνουν συγχαρητήρια στον Φουστάνο για την εκπληκτική δουλειά που έκανε. Η υπόθεση αυτή έκανε καλό στον Φουστάνο, διότι ο άνθρωπος τόσα χρόνια δεν μπορούσε να μας δείξει ένα δείγμα της δουλειάς του, να ξέρουμε κι εμείς τι σόι γιατρός είναι. Τελικά, ο άνθρωπος μας έβαλε τα γυαλιά...είναι μεγάλος καλλιτέχνης! Δικαίως έτσι καμάρωνε δίπλα του σαν γύφτικο σκεπάρνι η σύζυγος του, Νατάσσα Θεωδορίδου, η οποία είχε πιάσει έναν κότσο σινιών προς απάντηση όλων εκείνων που θα τη ρωτούσαν (και τη ρώτησαν): «εσάς ο σύζυγος τι σας τράβηξε»;

Ο Ψινάκης, λοιπόν, για ακόμη φορά είναι μπροστά από την εποχή του. Έκανε σήριαλ το λίφτινγκ, απενοχοποίησε τις γυναίκες (τώρα η μία μετά την άλλη θα διοργανώνει ένα πάρτι για το λίφτινγκ που έκανε), ενώ είναι ο πρώτος που κάνει λίφτινγκ με χορηγό. Τη στιγμή που για εμάς τους απλούς κοινούς θνητούς η ασφάλεια δεν καλύπτει ούτε ένα μικρό «σβήσιμο» των ρυτίδων του γέλιου, ο Ψινάκης μπήκε στο χειρουργείο κι έκανε μετά πάρτι αποκαλυπτηρίων με σπόνσορα κοτζάμ TIM. Μέχρι μπλουζάκια είχε τυπώσει, στα οποία έγραφε «Θέλω η ζωή μου να είναι ένα μεγάλο πάρτι». Αυτό άλλωστε είναι το νέο σλόγκαν του γνωστού μάνατζερ στη μετά τραβήγματος εποχή. Όσον αφορά τους καλεσμένους, εκεί βρέθηκαν η Δήμητρα Λιάνη, η Δάφνη Μπόκοτα, ο Νίκος Αλιάγας, ο Γιώργος Τσαλίκης μετά της συζύγου του Δώρας (δεν ήταν και σε τρελά κέφια. Μάλλον, θα της άρεσε ο παλιός Ψινάκης με τη μούρη τίγκα στη ρυτίδα), το νέο «δίδυμο» Μάκης Πουνέντης - Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Λάκης Λαζόπουλος και άλλοι πολλοί.

Ζάρκου Δήμητρα