"Δυο φίλοι που έγιναν εχθροί"!

15.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάποτε υπήρξαν αυτοκόλλητοι φίλοι, έβγαλαν μαζί ένα τραγούδι ? το ?Don’ t let the sun shine down on me» - και τώρα έχουν καταντήσει να είναι δύο εχθροί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάποτε υπήρξαν αυτοκόλλητοι φίλοι, έβγαλαν μαζί ένα τραγούδι - το "Don’ t let the sun shine down on me" - και τώρα έχουν καταντήσει να είναι δύο εχθροί. Ο λόγος για τον Ελτον Τζον και τον Τζορτζ Μάικλ, οι οποίοι έχουν ανοίξει μία κόντρα στην οποία ο ένας κατηγορεί τον άλλον με τις πιο σκληρές κουβέντες. Την αρχή έκανε ποιος άλλος(;), ο Έλτον Τζον, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αρέσκεται να κατηγορεί και βρίζει φίλους του που γίνονται πρώην. Το έκανε με τη Μαντόνα, το έκανε και με τον Μάικλ πριν λίγους μήνες.

Για τον άλλοτε φίλο του, ο Τζον είπε πως ζει σε ένα κόσμο όπου κυριαρχεί το σκότος και πως η νέα του δουλειά είναι απλά...άθλια! Ο Τζορτζ δεν απάντησε αμέσως στα «γλυκόλογα» του πρώην φίλου του. Επειδή, όμως η...εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, έκανε τώρα την αντεπίθεσή του. «Ο σερ Ελτον γνωρίζει για μένα και την προσωπική μου ζωή όσα γράφονται στα gay περιοδικά που διαβάζει. Ξέρει φερ’ ειπείν ότι δεν μου αρέσει να κάνω περιοδείες, αλλά να καπνίζω μαριχουάνα». Αυτή μάλιστα, είναι κακία επιπέδου, που οι δικοί μας σταρ σιγά μη σκέφτονταν να πουν. Και συνεχίζει την απάντησή του.

«Δεν ξέρει όμως πως μου αρέσει να βλέπω τους δίσκους μου να είναι στην πρώτη θέση των charts, ενώ εκείνος αναμασά τις κλασικές του σαχλίτσες». Ουπς, το τελευταίο πονάει. Ο Τζον δεν έχει απαντήσει ακόμη. Ίσως να σκέφτεται τι κακία θα πει, ώστε να είναι καλύτερη του Μάικλ, που μεταξύ μας (του χουμε και μία συμπάθεια για την ελληνική του καταγωγή) ήταν...κορυφαία!