Έφυγε από το Fame η Ανετ!

14.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δυστυχώς ή ευτυχώς η Ανετ μας τελείωσε. Η «ζουμερή» φιλενάδα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που απασχόλησε με την παρουσία της στο Fame Story αποτελεί παρελθόν από το παιγνίδι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δυστυχώς ή ευτυχώς η Ανετ μας τελείωσε. Η «ζουμερή» φιλενάδα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που απασχόλησε με την παρουσία της στο Fame Story αποτελεί παρελθόν από το παιγνίδι. Ο λόγος για την οικειοθελή της αποχώρηση δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη καθώς η ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτούς. Από πληροφορίες της Τατιάνας οι γονείς της ήταν εκείνοι που την πίεσαν να φύγει, επειδή γύρω από το όνομά της ακούγονταν αρνητικά σχόλια. Λίγο οι τουαλέτες, λίγο το ερωτικό τρίγωνο με Ανδρέα - Κατερίνα, λίγο τα δημοσιεύματα για τη ζωή της, έκαναν τους συντηρητικούς γονείς της να της ζητήσουν να αποχωρήσει. Γιατί δεν μπορεί να ακούγεται για το τέκνο τους ότι πηγαίνει στις τουαλέτες με έναν μικρότερό της και μετρούν τα πλακάκια. Ούτε να στήνονται συζητήσεις επί συζητήσεων (θα μπορούσε να ήταν και κουίζ, που δίνει δώρο) για το αν το στήθος της Ανετ είναι ψεύτικο ή αληθινό.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 12.30, πέρασε από το σπίτι ένας οικογενειακός της φίλος, βιολιστής στο επάγγελμα, την πήρε και χάθηκαν μέσα στη νύχτα αφήνοντας συμπαίκτες και παραγωγή με την απορία. Η αντίδραση της Τατιάνας στην εκπομπή της ίσως είναι και η θέση της παραγωγής για το θέμα, αφού μίλησε για αχαριστία της Ανέτ. Την έκαναν πρώτη μούρη, της έπλεξαν το εγκώμιο, λίγο έλειψε να μετονομάσουν το Fame Story σε Ανετ Story, κι αυτή για ευχαριστώ, τους έδωσε αντίο πικρό. Αχαριστία, ξε - αχαριστία, η ελληνοαμερικανίδα αποτελεί παρελθόν από το παιγνίδι, προς στεναχώρια πολλών αρσενικών. Ευτυχώς, που έχει μείνει η Νάνσυ και ο πόνος του μετριάζει.

Όσον αφορά, τώρα, τους συμπαίκτες της, αυτός που τα έχει βάψει μαύρα είναι ο Ανδρέας για ευνόητους λόγους. Εκεί, που το δύσμοιρο πιπίνι ανοίχτηκε κι έπεσε στον «έρωτα» της Ανετ, αυτή την κάνει αφήνοντάς τον σύξυλο και μόνο, αφού η υπόθεση με την Κατερίνα έχει πια τελειώσει. Ανδρέα, Ανδρέα, άμα πας για τα πολλά (Ανετ) χάνεις και τα λίγα (Κατερινάκι). Για τα υπόλοιπα αγόρια, η αποχώρησή της είναι γι αυτούς ούτε κρύο ούτε ζέστη. Για τα κορίτσια και κυρίως για το Κατερινάκι, μάλλον τείνει προς το ζεστό (δε λέω θερμό για να μη φανώ κακιά και φαν της Ανετ).