Τι τρέχει με Καραφώτη και Ζώη;

15.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία περίεργη «φιλική» σχέση έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό στο χώρο του τραγουδιού. Ο Κώστας Καραφώτης έχει γίνει φίλος(;) με την Αποστολία Ζώη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία περίεργη «φιλική» σχέση έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό στο χώρο του τραγουδιού. Ο Κώστας Καραφώτης έχει γίνει φίλος(;) με την Αποστολία Ζώη, με την οποία όποτε μπορούν και τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τα λένε από κοντά. Για του λόγου το αληθές, την περασμένη Δευτέρα μαζί με άλλους δύο φίλους πήγαν στο νυχτερινό μαγαζί «Φως» για να δουν από κοντά τον φίλο του Καραφώτη και πρώην φέιμστορίτη, Κων/νο Θαλασσοχώρη. Εντάξει, πήγαν να δουν και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία ηγείται του σχήματος.

Όταν πήγαν στο μαγαζί, ο μετρ τους πρότεινε να καθίσουν στα πρώτα τραπέζια, αφού εκεί είθισται να κάθονται οι μη ανώνυμοι θαμώνες. Έλα, όμως, που τα παιδιά αρνήθηκαν και ζήτησαν τραπέζι στο πατάρι, όπου και σκοτάδι έχει και τα αδιάκριτα βλέμματα είναι λίγα. Κι εδώ γεννάται το εύλογο ερώτημα: γιατί προτίμησαν τα σκοτάδια; Είναι τόσο αντί-σταρ που δε θέλουν την ενόχληση και τα φώτα; Πάντως, από την παρέα έλειπε η επίσημη αγαπημένη του Καραφώτη, η Μάρω Λύτρα, η οποία τη Δευτέρα έχει ρεπό από το «Ποσειδώνιο».

Κάποιες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει. Οι δυο τους, όμως, με το δικό τους τρόπο διαψεύδουν τις φήμες, ενώ υπάρχει περίπτωση στο δίσκο της Μάρως να υπάρχει κι ένα ντουέτο με τον Κώστα. Τώρα, αναφορικά με την Αποστολία, ας ελπίσουμε να είναι μία «οικογενειακή» φίλη που την εγκρίνει και η Μάρω.