Ο Μητροπάνος στο Fame!

16.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κόσμος και κόσμος έχει περάσει από το Fame Story (και στο 2 αλλά και στο 3), όμως η παρουσία του Δημήτρη Μητροπάνου σε αυτό, είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κόσμος και κόσμος έχει περάσει από το Fame Story (και στο 2 αλλά και στο 3), όμως η παρουσία του Δημήτρη Μητροπάνου σε αυτό, είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο γνωστός τραγουδιστής θα εμφανισθεί στο Live, όπου θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες. Τι τον έκανε να κάνει την επανεμφάνισή του μετά από πολύ καιρό στο Fame; Αγνωσται αι βουλαί του Μητροπάνου. Πάντως, η παραγωγή του παιγνιδιού τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, αφού δε σου συμβαίνει συχνά να σου κάνει τέτοια τιμή κοτζάμ Μητροπάνος!

Και μάλιστα Χριστουγεννιάτικά, που όποιος καθίσει σπίτι θα δει σίγουρα Fame και ουχί κονσέρβα το πρόγραμμα κάποιου νυχτερινού κέντρου της περσινής περιόδου. Στο Χριστουγεννιάτικο live εκτός από τον Μητροπάνο, το Fame θα έχει και Δήμητρα Δουμένη (έχουν κάνει λίγο μαϊντανό το κοριτσάκι ή μου φαίνεται), η οποία μαζί με τα παιδιά θα πει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Κατά τα άλλα, το διαδικαστικό θα γίνει κανονικά κι ένας δύσμοιρος ή δύσμοιρη θα πάρει το...έλκηθρο και θα φύγει για το σπίτι του.