Παντρεύτηκαν Ιγκλέσιας - Κουρνίκοβα!

16.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η είδηση που κυκλοφορούσε τον τελευταίο καιρό και ήθελε τον Ενρίκε Ιγκλέσιας να παντρεύτηκε με την Αννα Κουρνίκοβα είναι αληθινή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η είδηση που κυκλοφορούσε τον τελευταίο καιρό και ήθελε τον Ενρίκε Ιγκλέσιας να παντρεύτηκε με την Αννα Κουρνίκοβα είναι πέρα για πέρα αληθινή. Το επιβεβαίωσε η ίδια η τενίστρια, η οποία με μία λακωνική απάντηση, μαχαιριά για τις θαυμάστριες του Ενρίκε, είπε πως παντρεύτηκαν και περνούν θαυμάσια. Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία στενών συγγενών και εκλεκτών φίλων, σε θέρετρο του Μεξικού. Η απόφασή τους να παντρευτούν δεν ήταν της στιγμής, αλλά κάτι που σχεδίαζαν από καιρό.

Άλλωστε, είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και στο διάστημα αυτό ζήτημα να έχουν χωρίσει παραπάνω από μία φορά. Όπως, δηλαδή, κάνουν όλα τα «υγιή» ζευγάρια της show biz. Για τον Ενρίκε, αν και προέρχεται από οικογένεια με χάρισμα στους πολλούς γάμους, αυτός είναι ο πρώτος. Για την Αννούλα, μάλλον, δεν είναι αφού πριν τέσσερα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είχε παντρευτεί έναν Ρώσο αθλητή.