Η επιστροφή της Βανδή!

17.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από έναν χρόνο αποχής και ξενιτιάς στην Ισπανία, η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μετά από έναν χρόνο αποχής και ξενιτιάς στην Ισπανία, η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. Την Παρασκευή, έχει πρεμιέρα στο REX, μαζί με τους fame-στορίτες Θάνο Πετρέλη, Καλομοίρα και Γιώργο Χρήστου και για το λόγο αυτό, είπε να καλέσει τους δημοσιογράφους να τους μιλήσει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, τη ζωή της και για άλλα πολλά. Όπως εξωτερικό δηλαδή.

Η αοιδός εμφανίστηκε με νέο λουκ, μαλλί κατάξανθο και αδυνατισμένη, και με μία διάθεση που δεν μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Κι εδώ, απέβαλε το...όπως Ελλάντα και υιοθέτησε το...όπως εξωτερικό! Η Δέσποινα, λοιπόν, μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και τη συνεργασία τους με τους fame-στορίτες (η ίδια πάντως το ξεκαθάρισε, δε βγήκε από το Fame. Ευτυχώς, που το είπε γιατί με τόσο reality στη συνεργασία της αρχίσαμε να μπερδευόμαστε.) όπου για τον Θάνο ειδικά είπε πως δεν τον έχει συνδέσει με το παιγνίδι. Είδες, ο Θανούλης; Αρχίσει να ξε-ρετσινιαζεται! Ο νέος της δίσκος θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, ενώ παράλληλα με την ηχογράφηση τοπυ ελληνικού έκανε και του ξένου δίσκου, ώστε να κερδίσει χρόνο για την κόρη της.

Και πάμε στο σημαντικό αυτό κεφάλαιο της αοιδούς. Η Μελίνα - αν δεν το ξέρεις και θέλεις να μάθεις - είναι φτυστή ο Ντέμης, ενώ η βάπτισή της θα γίνει την Άνοιξη ή το καλοκαίρι. Αν θα είναι κεκλεισμένων ή ανοικτών των θυρών; Εντός ή εκτός κλεινόν άστεως; Στο βουνό ή στην θάλασσα, δεν μας το διευκρίνισε. Άλλωστε, αυτό εξαρτάται από τον πατέρα της μικρής και μάλλον τις διαθέσεις του εκείνη την εποχή. Ας ελπίσουμε, να είναι στα καλά του και να έχουμε κάτι να δούμε.