"Σκάσε ηλίθια"!!!

20.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν βρεις ποιος είπε πού, την ατάκα «Σκάσε, ηλίθια» κερδίζεις ένα κιμονό δια χειρός Μάρκελλου Νύκτα και το βιβλίο του Νίκου Μουρατίδη, «Μικρός Αλκιβιάδης»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αν βρεις ποιος είπε πού, την ατάκα «Σκάσε, ηλίθια» κερδίζεις ένα κιμονό δια χειρός Μάρκελλου Νύκτα και το βιβλίο του Νίκου Μουρατίδη, «Μικρός Αλκιβιάδης»! Επειδή, τα δώρα είναι σημαντικά, ειδικά το βιβλίο, θα σου δώσω μία μικρή βοήθεια. Ειπώθηκε στο live του Fame, δια στόματος Μουρατίδη και δεν απευθυνόταν ούτε στην Τατιάνα, ούτε στην Μπόκοτα, μα ούτε στην Θρασυβουλίδου, στην Δρούτσα και στην Τζούλη. Έχεις μπερδευτεί. Λοιπόν, η...ηλίθια του reality είναι ο Νύκτας, ο οποίος όταν άκουσε τον εν λόγω χαρακτηρισμό, έδειξε μία αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, σε αντίθεση με την Στεφανίδου, η οποία κακήν κακώς μας πήγε σε διαφημίσεις. Φοβήθηκε η γυναίκα μήπως ξαναζωντανέψουν σκηνές από την εποχή του Χατζηστεφάνου. Όχι, ότι θα τους έβλαπτε καθότι τα νούμερα τηλεθέασης ακόμη....στονάρουν!

Ο Μουρατίδης, λοιπόν, αποκάλεσε «ηλίθια» τον ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ (το γράφω με κεφαλαία, διότι πράγματι είναι αξιοπρεπής άνθρωπος. Άλλος στη θέση του θα έδινε εικόνα στο στίχο...αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια) Μάρκελλο επειδή έντυσε τη Νάνσυ σε τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ με κιμονό και πέδιλο με κορδόνια σα να έβγαινε σε πίστα. Η αντίδραση του είναι λογική, αν και από τη στιγμή που μία ξανθιά με πάνλευκη επιδερμίδα τραγουδάει τέτοιο τραγούδι, δεν περιμένεις να σε μεταφέρει σε τζαμαϊκανό κλίμα. Να βάλουμε δηλαδή έναν αφροαμερικανό να τραγουδήσει την «Ιτιά» και να πούμε γιατί δεν φόρεσε φουστανέλα! Τέλος πάντων, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήσαν κωμικές και μόνο κωμικές, με τον Μουρατίδη να σηκώνεται από τη θέση του (είπε ο Νύκτας αν θέλει να ντύνει ο ίδιος τα παιδιά και ο κριτής ένιωσε μια προσβολή) να κάθεται σε μία γωνία και την Τατιάνα να τον παρακαλάει να γυρίσει πίσω. Ναι, τελευταία ζούμε και τέτοιες στιγμές. Για την ιστορία Νάνσυ και Βαγγέλης προτάθηκαν, ενώ ο Βαγγέλης «σώθηκε» από τον Μεταξόπουλο.

Στο διαδικαστικό τώρα, ο Περικλής αποδεικνύεται «εφτάψυχος» και πρώτος μάγκας (πουλάει reality και πιάνει διότι ακόμη και πίσω από μία «Ακαδημία Μουσικής» κρύβεται το reality) «στέλνοντας» σπίτι του αυτή τη φορά τον συμπαθή Πέτρο. Που να φτουρήσει το παιδί μπροστά σε κοτζάμ Πέρυ, ο οποίος στο «Last Christmas" δεν έδειξε και πολλά. Πάντως, «αίσχος» όπως τον χαρακτήρισε ο Μουρατίδης δεν ήταν. Εξάλλου, ο Πέρυ τον στόχο του που είναι οι γυναίκες, σιγά, σιγά, εβδομάδα με την εβδομάδα τον κατακτά, αφού το κλαμπ του ολοένα και αυξάνεται. Αν, δε, είναι και αυτή τη φορά προτεινόμενος, βλέπω τις τράπεζες να βγάζουν «Περοδάνειο» για το κοινό του που ψηφίζει για να τον κρατήσει μέσα.

Αντε.... "Perry Christmas"!!!

ΖΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ