Πρεμιέρα με...βόμβα!

20.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στα δρώμενα της νυχτερινής ζωής και μία τέτοια επιστροφή δε δυνατο να περάσει απαρατήρητη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στα δρώμενα της νυχτερινής ζωής και μία τέτοια επιστροφή δε δυνατο να περάσει απαρατήρητη. Μάλιστα, είχε γίνει τέτοιο σούσουρο γύρω από την έναρξη, που ένας...ευφάνταστος φαρσέρ, τηλεφώνησε στο REX και είπε ότι έχει βάλει βόμβα. Το τηλεφώνημα δεν προκάλεσε μεγάλο πανικό, αφού έγινε πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα (μάλλον ο φαρσέρ είχε να βγει μετά) και οι άνθρωποι του μαγαζιού μπόρεσαν ήρεμα να ψάξουν. Αυτός ήταν και ο μόνος «εξωκεντρικός» παράγοντας που...σημάδεψε την πρεμιέρα. Γιατί στα έσω ήσαν πολλά τα στοιχεία εκείνα που προκάλεσαν αίσθηση στην πρεμιέρα, η οποία περιελάμβανε τα πάντα. Από γυμνό μέχρι κορσέδες και το καθιερωμένο πέταγμα πάνω από τα κεφάλια των θαμώνων.

Η είσοδος της Βανδή στην πίστα γίνεται...από αέρος με την αοιδό να κάθεται σε έναν θρόνο σε σχήμα «V», από το Vandi καθότι πλέον είναι μία διεθνής καλλιτέχνιδα. Πριν την είσοδό της, όμως, στην πίστα βγαίνουν δύο τεράστιες βεντάλιες κι ένας γυμνός (ολοτσίτσιδος) άνδρας, πλάτη στον κόσμο. Η πιο «καυτή» ωστόσο εμφάνιση της Βανδή είναι η στιγμή που βγαίνει με κορσέ και άδει τα ξενόγλωσσα κομμάτια της. Ο κορσές μάλλον είναι της μόδας στην πίστα και μετά την Μαριάντα Πιερίδη, δεν θα μπορούσε να πει όχι και η Δέσποινα. Η αμφίεση αυτή καθώς και η σκηνή που η Δέσποινα με τον κορσέ είναι κατάχαμα στα πλακάκια και αυτοκαμαρώνεται στον καθρέπτη που είναι απέναντι της, δεν ενόχλησε τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος από το πρώτο τραπέζι καμάρωνε την γυναίκα του.

Μάλιστα, μαζί με την παρέα του δημιούργησαν κλίμα γηπέδου, ακουμπώντας στο τραπέζι μία τεράστια σημαία της ΑΕΚ. Αυτή την πήρε η Δέσποινα και την έβαλε στην πλάτη της δείχνοντας συγχρόνως πως πάνω απ’ όλα πρόκειται για μία τυπική γυναίκα που είναι...ο, τι και ο σύζυγος. Προ Ντέμη η Δέσποινα υπήρξε Παναθηναϊκός. Μαζί της εμφανίζονται, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Χρήστου και η Καλομοίρα, η οποία έκλεψε την παράσταση. Μάλιστα, η 19χρονη φερέλπιδα αοιδός κάνει εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση, επίσης...δια αέρος, καθισμένη όμως σε γούνινη καρδιά. Βρίσκεται, βλέπεις, ακόμη στο ξεκίνημα και στην εποχή της...αθωότητας. Μέχρι τον θρόνο έχει πολύ και καιρό και πολλές...πτήσεις μπροστά της!

ΖΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ