Gossip 2004!

21.12.2004
Το 2004 φεύγει, το 2005 έρχεται και μαζί του θα φέρει και τον.. πελαργό, ο οποίος και αυτή τη χρονιά έχει πολλή δουλειά. Δεν προλαβαίναμε τα γεννητούρια το 2004
Το 2004 φεύγει, το 2005 έρχεται και μαζί του θα φέρει και τον.. πελαργό, ο οποίος και αυτή τη χρονιά έχει πολλή δουλειά. Δεν προλαβαίναμε τα γεννητούρια το 2004 κι αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Την απερχόμενη χρονιά, όμως, πολλή δουλειά είχε πέσει και στους δικηγόρους, οι οποίοι δεν προλάβαιναν τα διαζύγια. Κατά τα άλλα, το 2004 ήταν μία χρονιά με «κέρατα», σχέσεις, γάμους και κόντρες. Απλές, ανθρώπινες ιστορίες.

Ιανουάριος
Μήνας των χωρισμών ήταν ο Ιανουάριος, αφού η Αννα Δρούζα χώρισε από το Νίκο Οικονόμου αιφνιδιάζοντας αρκετούς, η σχέση της Νικόλ Κίντμαν με τον Λένι Κράβιτς έλαβε τέλος και η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε αυτό που όλοι περιμέναμε: χώρισε οριστικά τον Μπεν Αφλεκ. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πάλι, δουλειά δεν είχε και το έριξε στους γάμους και τα διαζύγια. Μέσα σε 55 ώρες και εν πλήρη μέθη παντρεύτηκε και χώρισε έναν παιδικό της φίλο, τον Τζέισον Αλεξάντερ. Μετά από τρία και βάλε χρόνια ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Μαρία Γεωργιάδου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Καιρός τους ήταν.

Φεβρουάριος
Δεν προλαβαίναμε να πηγαίνουμε σε μαιευτήρια τον Φεβρουάριο. Την αρχή στις παιδοκομήσεις έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία γέννησε στην ξενιτιά (στην Ισπανία συγκεκριμένα) ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ κορίτσι έκανε στα πάτρια εδάφη και η Τατιάνα Στεφανίδου. Κι από το κλάμα των μωρών, στο κλάμα της Αντζελας Δημητρίου, που στην πορεία αποδεικνύεται «μαύρο» αφού χώρισε με το Νοράι και πήραν «πόρτα για τον χειμώνα» στα δικαστήρια για ακάλυπτες επιταγές του ενός προς τον άλλον. Και μέσα σε όλο αυτό τον χαμό, ο Τζώρτζογλου βρήκε νέα αγαπημένη (συνάδελφος και συμπρωταγωνίστρια στο θέατρο) την Τζένη Ιωακειμίδου.

Μάρτιος
«Εξαφανισμένη» ήταν η Αλέκα Καμηλά για την οποία μάθαμε τον Μάρτιο πως διατηρεί δεσμό με τον Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, περιμένει το παιδί του, ζουν μαζί στις ΗΠΑ και το καλοκαίρι θα παντρευτούν. Το σοκ που πάθαμε μεγάλο, αλλά ευτυχώς που υπάρχει η Τζένιφερ Λόπεζ για να εκτιμήσουμε τα χειρότερα! Η Λόπεζ βρήκε νέο αγαπημένο - έναν πρώην της, τον Μαρκ Αντονι ?και άνδρα πρόθυμο για σοβαρές δεσμεύσεις. Και τώρα, αφήνω ένα δάκρυ να κυλήσει από τα μάτια μου: ο Τομ Κρουζ και η Πενέλοπε Κρουζ δεν είναι πια μαζί. Η Ισπανίδα έκανε την επανάστασή της κάτι που δεν άρεσε στο πουριτανό αγόρι Τομ και ο χωρισμός ήταν γεγονός. Σνιφ, σνιφ. Κλαψ, κλαψ.

Απρίλιος
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω. Όλες οι γυναίκες έχουν πάει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ πλην εμού και της Βικτόρια. Τον Απρίλιο, δεν προφταίναμε τις αποκαλύψεις από διάφορες νέες πως είχαν ερωτικές σχέσεις με τον Μπέκαμ, ο οποίος τελικά παραδέχτηκε στην Βικτόρια μόνο ένα «κέρατο», με την Ρεμπέκα Λους. Το πλήγμα για την απατημένη σύζυγο ήτο μεγάλο κι ευτυχώς επουλώθηκε με ένα πανάκριβο μονόπετρο. Επίσης, μάθαμε πως χώρισαν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με την Τζένη Ιωακειμίδου, η οποία σε χρόνο dt πρόλαβε χώρισε με τον Τζώρτζογλου, τα έφτιαξε με τον «Ελέ» για να χωρίσουν λόγω...ασυμφωνίας χαρακτήρων. Πότε πρόλαβαν καλέ να μάθουν τους χαρακτήρες τους; Ο Sakis Ρουβάς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κων/πολη και την Γιουροβίζιον, αλλά πριν φύγει πέρασε από τη Ντόρα Μπακογιάννη για να πάρει την ευχή της. Αν κρίνουμε από τα μετέπειτα αποτελέσματα, η δήμαρχος μάλλον θα του μεταβίβασε και τις ευχές του πατρός της!

Μάιος
Ο Ρουβάς εντυπωσίασε στην Γιουροβίζιον, αλλά τερμάτισε τρίτος κι ας είναι καλά γι αυτό το «καθεστώς» της...Σοβιετοβίζιον που επικρατεί στο θεσμό, αφού έβγαλαν πρώτη μία κοντοπίθαρη που φόραγε ένα λυκοτόμαρο. Η Σαμπρίνα έκανε πολιτικό γάμο με τον Παναγιώτη Λιαδέλη και η Τζένιφερ Λόπεζ συνέχισε την πολιτική της να αρραβωνιάζεται στον τρίτο μήνα δεσμού. Ο γάμος του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Ανιστον περνά την πρώτη του κρίση κι αιτία είναι η Αντζελίνα Τζολί, η οποία μάλλον ζαχάρωνε τον Πιτ στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας. Κι ενώ ο Πιτ έχει τα δικά του, η πρώην του Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε μητέρα ενός...μήλου, της Apple.

Ιούνιος
«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται». Δύο φορές τραγουδήσαμε το άνωθεν «γαμοτράγουδο» τον μήνα Ιούνιο. Μια στη χαρά του Νίκου Χατζηνικολάου που παντρεύτηκε την Κρίστυ Τσολακάκη και μία στη χαρά της «γαμομανής» Τζένιφερ Λόπεζ που έκανε ξαφνικό και μυστικό γάμο με τον λίγων μηνών αγαπημένο της, Μαρκ Αντονι. Επίσης, είχαμε δύο γεννητούρια της Σαμπρίνας και της Κόρτνεϊ Κοξ που απέκτησαν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι αντίστοιχα. Τέλος, νικήτρια του Fame Story 2 αναδείχθηκε η Καλομοίρα. Φιλάκιαααα.

Ιούλιος
Το καλοκαίρι ο Νότης Σφακαινάκης κάνει την επάνοδό του στη νύχτα, ενώ οι επισκέψεις του στην Κύπρο είναι τακτικές. Σε μία από αυτές, μία παρέα μεθυσμένων του επιτίθεται με σπασμένο μπουκάλι κι αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι θα είχαμε ντράβαλα. Κι όλα αυτά ενώ μας απασχολεί το ερώτημα: «Τα έχουν ή όχι η Μάρω και ο Καραφώτης»;

Αύγουστος
Η Ολυμπιάδα επιτέλους ήρθε και μαζί της ήρθε καινούργια αγάπη για τον Sakis Ρουβά. Τυχερή, η Κάτια Ζυγούλη, την οποία γνώρισε έναν χρόνο πριν όταν γύριζαν μία διαφήμιση. Κι ενώ ο Ρουβάς κάνει τις ερωτικές του αποδράσεις στην Κέρκυρα, στην Αθήνα ο ένας μετά τον άλλον επώνυμο κρατούν την Ολυμπιακή Φλόγα συμμετέχοντας στη λαμπαδηδρομία. Στο μεταξύ, στην Αθήνα καταφθάνουν ξένοι σταρ και πολλοί γαλαζοαίματοι. Ωστόσο, τον Αύγουστο δεν έχουμε μόνο Ολυμπιάδα, αλλά και εγκυμοσύνες. Η Ελένη Μενεγάκη και η Βικτόρια Μπέκαμ περιμένουν το δεύτερο και τρίτο τέκνο τους αντίστοιχα.

Σεπτέμβριος
Τον δεύτερο γάμο μέσα σε οκτώ μήνες κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία αυτή τη φορά παντρεύεται τον χορευτή της Κέβιν Φεντερλέιν. Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει. Χώρισαν, όμως δύο ζευγάρια με παράλληλους βίους: η Ναταλία Γερμανού με τον Αλέξανδρο Παρθένη και ο Πέτρος Ίμβριος με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Παίζει κάτι παιγνίδια η μοίρα. Η Μόνικα Μπελούτσι γίνεται η πιο sexy mama της χρονιάς και η Εσθήρ Μαντόνα επισκέπτεται τα ισραηλινά εδάφη για να γιορτάσει την εβραϊκή Πρωτοχρονιά. Έχει πάρει ζεστά το θέμα Καμπάλα η Μαντόνα.

Οκτώβριος
Το Fame Story 3 ξεκινάει και την παρουσίαση αναλαμβάνει τελικά η Τατιάνα Στεφανίδου. Άργησε αλλά την βρήκε η παραγωγή για κακή τύχη του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος δείχνει από την αρχή τα νύχια του για να του τα δείξει και η Τατιάνα και να καταλήξουμε στην πρεμιέρα να έχουμε...μάχη μανικιούρ! Η Καλομοίρα, πάντως, μια χαρά τα πάει, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της και στην υποκριτική. Κάνει guest εμφάνιση για ένα μήνα στη Λάμψη και είναι το χαμένο εξώγαμο παιδί του Γιάγκου Δράκου, το οποίο -για την ιστορία - αποδεικνύεται απάτη. Τι σου κάνει η άτιμη η τηλεθέαση και η...Βέρα στο δεξί!

Νοέμβριος
«Περπατάω στο δάσος κι ακούω φωνές. 295 είναι πολλές»; Κάμποσες είναι Χριστόφορέ μου, αλλά μην αγχώνεσαι κάποτε υπήρχαν και χειρότερα. Ο Παπακαλιάτης μετά από το σκάνδαλο που ξέσπασε, πηγαίνει στο Στρατό και στο Κέντρο Υλικού Πολέμου, στη Λαμία που παρουσιάζεται οι θαυμάστριές του κάνουν ουρά. Ο Γιώργος Τσαλίκης άλλαξε μάνατζερ (πήρε τον Ηλία Ψινάκη) και άλλαξε στυλ. Κάποτε τους έβαζαν να κόβουν μέχρι το μουστάκι, ο Ψινάκης τον έβαλε να κάνει στριπτίζ στο νέο του βίντεο κλιπ, «Ο τέλειος άνδρας». Πάντως, θέλει να βάλει δυο κιλά παραπάνω, είναι αδυνατούλης! Ωστόσο, το Νοέμβριο στιγμάτισαν τα επεισόδια στον Εχίνο Ξάνθης, όπου Μουσουλμάνοι επιτέθηκαν στο συνεργείο της σειράς «Αρχιπέλαγος» επειδή άκουσαν πως μέσα σε ένα τζαμί υπήρχαν γυμνές ηθοποιοί. Ευτυχώς, δηλαδή, που παντρεύτηκε και ο Κων/νος Μαρκουλάκης. Αν και για πολλές ήταν δυστυχώς. Γαμπρός, όμως, θα ντυθεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δημοσίευσε την αναγγελία γάμου του με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Τέλος, μητέρες έγιναν η Κλόντια Σίφερ και η Τζούλια Ρόμπερτς (απέκτησε δίδυμα ένα μήνα νωρίτερα).

Δεκέμβριος
Η αποκλήρωση του Γιάννη Παπαμιχαήλ από τον πατέρα του, Δημήτρη ήταν το γεγονός του μήνα. Η διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού άνοιξε, επιφυλάσσοντας δυσάρεστες εκπλήξεις για τον γιο του και ένα θέμα - κελεπούρι για τις μεσημεριανές εκπομπές και το δελτίο του Star που για μία εβδομάδα και βάλε ασχολήθηκαν με το θέμα. Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και μετά από δύο χρόνια αποχής άρχισε ξανά τις...χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια των θαμώνων.

ΖΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ