Λιτός γάμος λόγω οικονομικής κρίσης!

08.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ετοιμάσου αυτό το καλοκαίρι να φας πολλά κουφέτα. Από γάμο σε γάμο θα πηγαίνουμε καθώς το δίσεκτο 2008 έφυγε και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι της showbiz αποφασίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ετοιμάσου αυτό το καλοκαίρι να φας πολλά κουφέτα. Από γάμο σε γάμο θα πηγαίνουμε καθώς το δίσεκτο 2008 έφυγε και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι της showbiz αποφασίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Στης εκκλησιάς την πόρτα θα βρεθούν και ο Άδωνις Γεωργιάδης (ή κύριος Μανωλίδης για τους... ομογενείς) με την Ευγενία Μανωλίδου, οι οποίοι ξεπέρασαν τα εμπόδια με το διαζύγιο εκείνης και είναι έτοιμοι και ελεύθεροι να παντρευτούν.

Και για να δεις, πόσο «προχώ» και συνεργάσιμο ζευγάρι είναι, διάλεξαν να παντρευτούν στις 8 το απόγευμα, την ώρα δηλαδή που ξεκινούν τα δελτία ειδήσεων (στο Star ανοίγουν από τώρα σαμπάνιες) και ο γάμος τους θα είναι «ανοικτός» για τα τηλεοπτικά συνεργεία, τα περιοδικά και τα λοιπά. Η χαρά όλων θα είναι.... Ήδη φαντάζομαι τι έχει να γίνει. Α, ο γάμος θα γίνει στις 22 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Γλυφάδα.

Επειδή, ακούς Γλυφάδα να μην πάει ο νους σου σε χλιδές. Όοοοοχι. Ο Αδωνις ήταν σαφής σε αυτό... «Με τέτοια κρίση όλα θα είναι λιτά». Είδες; Η οικονομική κρίση χτυπάει και τους γάμους των «επωνύμων». Ε και ως βουλευτής που είναι ο Γεωργιάδης, θέλει να δώσει το παράδειγμα. Μέχρι και το νυφικό θα είναι πολύ απλό, λόγω κρίσης. «Πιο απλό δεν γίνεται» λέει η Ευγενία. Τσίτι, δηλαδή θα βάλει; Κάτι πιο φθηνό σε ύφασμα δεν μου έρχεται.