Παντρεύεται η "Μαρία η άσχημη"!

08.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται. Σε ωραίο περιβόλι». Βασικά, δεν θα γίνει σε «ωραίο περιβόλι» αλλά στο δημαρχείο της Πετρούπολης, όμως λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι η Αγγελική Δαλιάνη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται. Σε ωραίο περιβόλι». Βασικά, δεν θα γίνει σε «ωραίο περιβόλι» αλλά στο δημαρχείο της Πετρούπολης, όμως λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι η Αγγελική Δαλιάνη και ο αγαπημένος της, Μάνος Παπαγιάννης ένα μήνα πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Τι κι αν η «Μαρία η άσχημη» διανύει τις τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της; Αυτό δεν την εμποδίζει να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του γάμου της, αφού το ζευγάρι θέλει ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού να τούς βρει παντρεμένους. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν πολιτικό γάμο, που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Εξάλλου, το ζευγάρι έβαλε την αναγγελία του γάμου σε οικονομική εφημερίδα και συγκεκριμένα στη «Ναυτεμπορική». Μάλλον, δεν ήθελαν να πάρει κανείς χαμπάρι, αλλά τελικά όλοι την είδαν. Η ακριβής ημερομηνία δεν είναι γνωστή. Πάντως, η Δαλιάνη έχει ρυθμίσει και όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού, περιμένοντας με αγωνία τη μεγάλη ώρα. Ωστόσο, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν έχει κόψει τις εξόδους της, αφού μαζί με τον Παπαγιάννη όποτε μπορούν πηγαίνουν σε κλαμπ της πόλης.