Κόβεται το "Έχω ένα μυστικό";

08.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι χαμηλές πτήσεις για το «Έχω ένα μυστικό» συνεχίζονται κανονικά, αφού όσα πειράματα κι αν έκαναν οι υπεύθυνοι της σειράς, δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και τα νούμερα συνέχισαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι χαμηλές πτήσεις για το «Έχω ένα μυστικό» συνεχίζονται κανονικά, αφού όσα πειράματα κι αν έκαναν οι υπεύθυνοι της σειράς, δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και τα νούμερα συνέχισαν και συνεχίζουν να είναι απογοητευτικά. Στην αρχή, οι Γερμανοί αποφάσισαν η σειρά να ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια (και όχι σε 26 που αρχικά είχε συμφωνηθεί), αλλά όπως φαίνεται στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη και τώρα θέλουν την οριστική διακοπή της.

Τι κι αν πρόκειται για μία από τις ακριβότερες φετινές τηλεοπτικές παραγωγές; Τι κι αν είχαν επενδύσει πολλά πάνω στη σειρά αυτή; Τι κι αν είναι άκομψο να κόβεται απότομα ένα σήριαλ και μάλιστα όταν αυτό αφορά τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Λέγεται, ότι οι Γερμανοί δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να δώσουν άλλες ευκαιρίες και ζήτησαν - όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα- να διακοπεί σύντομα. Συγκεκριμένα, μετά το Πάσχα.

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια θα πέσουν στο σπιτικό της Κατερίνας Παπουτσάκη, σε περίπτωση που ισχύουν όλα τα παραπάνω. Κι αυτό γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρεώνουν την αποτυχία και στην ηθοποιό, η οποία δεν κατάφερε να πείσει στο ρόλο της Αλίκης. Κι ας προσπάθησε η κοπέλα πολύ να μπει στο πετσί του ρόλου. Μέχρι, που είπε ο Καραφώτης (κι εμείς μαζί) ότι η Παπουτσάκη στην προσωπική της ζωή συμπεριφέρεται σαν Αλίκη. Οπότε, ναι μεν δεν τα κατάφερε, όμως το προσπάθησε πολύ. Και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Ωστόσο, την αποτυχία της σειράς δεν πρέπει να τη χρεωθεί μόνο η πρωταγωνίστρια. Στην αρχή, χρέωσαν την αποτυχία στη σκηνοθεσία, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τα πρώτα επεισόδια η Ρέινα Εσκενάζυ και στη θέση της ήρθε ο Σταύρος Μαρκίδης. Και αυτή η αλλαγή, όμως, πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού δεν ανέβηκαν τα νούμερα. Τώρα, αν ισχύει η φήμη για πρόωρο κόψιμο της σειράς, σύντομα θα δείξει. Και μετά θα προσπαθήσουμε να δούμε τι έφταιξε. Αφού ακούσουμε και την άποψη των.. κομμένων.