Πετρούλα - Μουτσινάς στη θέση του Ανδρέα;

08.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις ποιο είναι το μεγάλο όνειρο της Πετρούλας; Όταν μεγαλώσει λίγο ? γύρω στα 28 ? να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, το κορίτσι του καιρού σκοπεύει από του χρόνου να πάει σε σχολή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις ποιο είναι το μεγάλο όνειρο της Πετρούλας; Όταν μεγαλώσει λίγο - γύρω στα 28 - να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, το κορίτσι του καιρού σκοπεύει από του χρόνου να πάει σε σχολή δημοσιογραφίας για να ολοκληρώσει το έγκλημα. «Συγνώμη Πετρούλα, τις σπουδές σου πάνω στο αντικείμενο εννοούσα». Ώρες είναι να με πάρει και η Πετρούλα στο κινητό να μου τα σούρει. Φτου, φτου. Με το που άκουσα, τα σχέδια της Πετρούλας στο μυαλό μου ήρθε αμέσως ο Αιμίλιος Λιάτσος.

Με τη φόρα που έχει πάρει ο Σταμάτης Μαλέλης, τα νούμερα που κάνει ο καιρός της Πετρούλας και το σουξέ που έχει η νεαρή στο κοινό, δεν θέλει και πολύ να... τρίξει η καρέκλα του Αιμίλιου. Καλά, αργεί ακόμη μέχρι να τελειώσει τις σπουδές της και η Κωστίδου. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να την βάλει ο Μαλέλης νωρίτερα να κάνει και την... πρακτική της. Χαχα. Φτου, φτου μπας σε καλό μου, γιατί βλέπω να μου βγαίνουν ξινά τα γέλια στο τέλος.

Κι εκεί που έλεγα για τον Λιάτσο, διαβάζω σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι στο Star σκέφτονται να βάλουν του χρόνου την Πετρούλα και το Νίκο Μουτσινά στη θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Άρα τι; Η Κωστίδου «τρώει» τον Ανδρέα; Αυτό κι αν είναι... Εντάξει, δε λες ότι τον «τρώει» ακριβώς, αφού ο Μικρούτσικος - σύμφωνα με το δημοσίευμα - θα μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη και συγκεκριμένα στη θέση της Άννας Δρούζα, η οποία μάλλον αποχωρεί από το κανάλι.

Βέβαια, ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο, αφού ο Μουτσινάς βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με το Star, προσπαθώντας να βρουν τη χρυσή τομή για να πουν το μεγάλο «ναι» και οι δύο πλευρές. Μισό να το σκεφτώ καλύτερα. Μουτσινάς και Κωστίδου δίδυμο; Τι κουλό είναι αυτό; Ναι, εδώ πάει το... «Ω Παναγία μου»....