Φέρτε πίσω τον σταρ Sakis!

09.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα όρη, τα βουνά της Ευρώπης έχει πάρει ο Sakis Ρουβάς για να προωθήσει τη συμμετοχή του στην Γιουροβίζιον. Δεν έχει αφήσει χώρα για χώρα και τηλεοπτική εκπομπή για τηλεοπτική εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα όρη, τα βουνά της Ευρώπης έχει πάρει ο Sakis Ρουβάς για να προωθήσει τη συμμετοχή του στην Γιουροβίζιον. Δεν έχει αφήσει χώρα για χώρα και τηλεοπτική εκπομπή για τηλεοπτική εκπομπή, που να μην πάει για να ρίξει από ένα «This is our night». Βλέπεις, το «είδωλο» θέλει πολύ να φέρει τη νίκη στην Ελλάδα και την υπόθεση «πρωτιά» την έχει πάρει πατριωτικά.

Τόσο πατριωτικά, που κοτζάμ «είδωλο» και κάνει τα χίλια δύο απίστευτα για να κερδίσει τη συμπάθεια των ευρωπαίων και να τσιμπήσει την ψήφο τους. Και σε ρωτώ εγώ τώρα: «Θα φανταζόσουν ποτέ τον Sakis να πηγαίνει καλεσμένος στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη»; Ούτε με σφαίρες. Άντε το πολύ να έβγαινε σε βίντεο και μέχρι εκεί. Γιατί, κοτζάμ σταρ να πηγαίνει σε πρωινάδικο είναι αστείο πράγμα. Στις εκπομπές αυτές πηγαίνουν φερέλπιδες συνάδελφοι αυτού ή wanna be αστέρες της νύχτας, που ρίχνουν τα τσιφτετέλια τους, χορεύει η παρουσιάστρια, λικνίζεται η νοικοκυρά όσο ανακατεύει τις φακές και προωθείται ο δίσκος του εκάστοτε καλεσμένου αοιδού.

Ο Ρουβάς (και ο κάθε Ρουβάς σε αυτή τη χώρα) φαίνεται ότι δεν έχει ανάγκη από τέτοια προώθηση, γι αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει κόψει τις εμφανίσεις σε τέτοιου είδους εκπομπές. Οι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου προτιμούν να τους πάρει μία συνέντευξη κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιάννης Πρετεντέρης και παλαιότερα η Έλλη Στάη. Και να νιώθουν σαν αστέρες του Χόλιγουντ καλεσμένοι στον... Λάρι Κινγκ. Αυτά, εδώ στην Ελλάδα, γιατί όταν τα αστέρια μας πηγαίνουν στην Ευρώπη, τα δεδομένα αλλάζουν.

Τις τελευταίες μέρες, παρακολουθούμε το ευρωπαϊκό τουρ του Sakis και κάθε φορά που παίζει βίντεο από επίσκεψη του σε κάποια χώρα, τσιμπιέμαι για να δω αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπω. Στη Ρουμανία, το «είδωλο» πήγε καλεσμένο σε πρωινή εκπομπή (τύπου Μαρία Μπεκατώρου στο Τήλε-Αστυ) και ο παρουσιαστής τον έβαλε να κάνει μέχρι ποδήλατο. Έβλεπα, τον Ρουβά να έρχεται γύρω γύρω στο πλατό και οι άλλοι να χειροκροτούν κι έκλεινα τα μάτια γιατί δεν ήθελα να... αποκαθηλώσω το «είδωλο» μου.

Μπορεί η εικόνα αυτή να τον έκανε συμπαθή στον κόσμο κι αν αυτό είχαν στο νου τους ο ίδιος και οι συνεργάτες του να το πέτυχαν. Αλλά συγνώμη, ποιος αλήθεια είναι ο στόχος τους; Θέλουν ο Sakis να βγει στην Γιουροβίζιον ως ο λαμπερός σταρ που πηγαίνει στον διαγωνισμό και παίρνει τη νίκη με τη λάμψη, το σταριλίκι του, τη γοητεία του και το ταλέντο του; Ή ως ο Έλληνας τραγουδιστής που κάνει ποδήλατο, χορεύει συρτάκι και σπάει πιάτα; Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να ξέρουν ότι με τη συμπάθεια δωδεκάρια δεν παίρνεις. Ο άλλος σε υπολογίζει και σε σέβεται ως αντίπαλο όταν σε φοβάται. Και το ωραίο παιδί με το πορτοκαλί παντελόνι που κάνει ποδήλατο, δεν το φοβάται κανείς.... Φέρτε πίσω τον σταρ Sakis!!!!!!